Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Domowe gołąbki pani Basi. Palce lizać! [przepis i zdjęcia]

Redakcja
Składniki: główka kapusty, 1 kg mięsa mielonego, dwa woreczki ryżu, duża cebula, vegeta, sól, pieprz, olej, cztery łyżki masła, dwie szklanki gorącej wody
Składniki: główka kapusty, 1 kg mięsa mielonego, dwa woreczki ryżu, duża cebula, vegeta, sól, pieprz, olej, cztery łyżki masła, dwie szklanki gorącej wody Barbara Ornat
- Tradycyjnie smakują najlepiej - mówi o swoich gołąbkach Barbara Ornat, szefowa KGW Budzanowo Drugie. I dzieli się z nami przepisem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska