https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Domowe gołąbki pani Basi. Palce lizać! [przepis i zdjęcia]

Składniki: główka kapusty, 1 kg mięsa mielonego, dwa woreczki ryżu, duża cebula, vegeta, sól, pieprz, olej, cztery łyżki masła, dwie szklanki gorącej wody
Składniki: główka kapusty, 1 kg mięsa mielonego, dwa woreczki ryżu, duża cebula, vegeta, sól, pieprz, olej, cztery łyżki masła, dwie szklanki gorącej wody Barbara Ornat
- Tradycyjnie smakują najlepiej - mówi o swoich gołąbkach Barbara Ornat, szefowa KGW Budzanowo Drugie. I dzieli się z nami przepisem.
Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska