5 z 9
Wszystkie składniki na farsz mieszamy, doprawiamy solą i...
fot. Sławomir Kowalski archiwum Polska Press

Wszystkie składniki na farsz mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Gęś umieszczamy w brytfannie

6 z 9
Jak wskazuje Magda Gessler, gęś faszerowaną pieczemy w...
fot. Echodnia.pl

Jak wskazuje Magda Gessler, gęś faszerowaną pieczemy w piekarniku w temperaturze 200 stopni C przez pierwsze 15 minut. Następnie w temperaturze 160 stopni przez około cztery godziny

7 z 9
Nieprzypadkowo gęsina stała się kulinarnym symbolem...
fot. Katarzyna Domagała Szymonek

Nieprzypadkowo gęsina stała się kulinarnym symbolem Kujawsko-Pomorskiego. Ten region słynie z najlepszych, pod względem smaku i właściwości odżywczych, gatunków gęsi w Polsce

8 z 9
Gęsina jest źródłem białka, za sprawą witaminy B5 -...
fot. Janusz Wójtowicz Polska Press

Gęsina jest źródłem białka, za sprawą witaminy B5 - pielęgnuje naszą cerę i włosy, wzmacnia odporność organizmu, reguluje trawienie, uzupełnia minerały

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Parkrun Toruń 454. Sport, uśmiechy i piękne kwietniowe słońce - zobaczcie zdjęcia!

Parkrun Toruń 454. Sport, uśmiechy i piękne kwietniowe słońce - zobaczcie zdjęcia!

Kierowca zasnął, auto dachowało. Groźne nocne zdarzenie w Nekli

Kierowca zasnął, auto dachowało. Groźne nocne zdarzenie w Nekli

Aktywny wypoczynek na początek weekendu. Parkrun Bydgoszcz - mamy zdjęcia z 26.04

Aktywny wypoczynek na początek weekendu. Parkrun Bydgoszcz - mamy zdjęcia z 26.04

Zobacz również

Parkrun Toruń 454. Sport, uśmiechy i piękne kwietniowe słońce - zobaczcie zdjęcia!

Parkrun Toruń 454. Sport, uśmiechy i piękne kwietniowe słońce - zobaczcie zdjęcia!

Aktywny wypoczynek na początek weekendu. Parkrun Bydgoszcz - mamy zdjęcia z 26.04

Aktywny wypoczynek na początek weekendu. Parkrun Bydgoszcz - mamy zdjęcia z 26.04