MKTG SR - pasek na kartach artykułów

"Gotuj z Pomorską": Karkówka w keczupie [przepis Czytelniczki]

Natalia Gawron (opr. ska)
Karkówka w keczupie
Karkówka w keczupie sxc.hu
Przepis pani Natalii Gawron na karkówkę w keczupie.

1kg karkówki
1 średni słoik ketchupu łagodnego włocławek
1 średni słoik ketchupu pikantnego włocławek
0,5kg pieczarek
3 średnie cebule

Ruszył konkurs "Gotowanie z Pomorską". Baw się z nami zgłoszenia przyjmujemy do 10.11.2011.
Karkówkę pokroić w plastry,przyprawić i złączyć w całość.Włożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego margaryną.

Na to posypać pieczarki pokrojone w plastry i cebulę pokrojoną w piórka. To wszystko zalać dwoma ketchupami i przykryć naczynie.

Tak przygotowane zapiekać w piekarniku 1-1,5 godzinki w 180 stopniach.

Czytaj e-wydanie »

Nieruchomości z Twojego regionu

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska