1kg karkówki
1 średni słoik ketchupu łagodnego włocławek
1 średni słoik ketchupu pikantnego włocławek
0,5kg pieczarek
3 średnie cebule
Ruszył konkurs "Gotowanie z Pomorską". Baw się z nami zgłoszenia przyjmujemy do 10.11.2011.
Karkówkę pokroić w plastry,przyprawić i złączyć w całość.Włożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego margaryną.
Na to posypać pieczarki pokrojone w plastry i cebulę pokrojoną w piórka. To wszystko zalać dwoma ketchupami i przykryć naczynie.
Tak przygotowane zapiekać w piekarniku 1-1,5 godzinki w 180 stopniach.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Rozgogolona Kaczorowska rozprawia o swoim biuście. Utarła nosa złośliwcom
- Przystojny piłkarz pojawił się w teledysku Doroty Gardias. To on skradł jej serce?
- Na te kreacje powinny postawić dojrzałe panny młode. Gwiazdy posłuchają rad?
- Młodsza żona Turnaua nadal spotyka się z Kopczyńskim. Z jej palca zniknęła obrączka