1 z 36
Przewijaj galerię w dół

fot. Maja Stankiewicz
Mirosława Staszewska i Dorota Raszka z KGW w Samostrzelu chętnie opowiadały co znajduje się w garnku. To gulasz wieprzowy z warzywami
2 z 36

fot. Maja Stankiewicz
Koło Gospodyń Wiejskich „Chwali Babki” z Chwaliszewa (gmina Kcynia) zapraszało gości na pasztet w trzech smakach
3 z 36

fot. Maja Stankiewicz
Koło Gospodyń Wiejskich w Olszewce koło Nakła proponowało gulasz z gęsich żołądków przygotowany według starego przepisu
4 z 36

fot. Maja Stankiewicz
- Jestem kucharzem z powołania i z tej miłości do gotowania oraz z potrzeby serca powstała fundacja - podkreślał w Nakle Szymon Brukwicki, założyciel Fundacji Saluto Culina, ekspert kulinarny