5 z 7
-  Jesienią postaw na bogate w dobroczynne właściwości...
fot. nadesłane

- Jesienią postaw na bogate w dobroczynne właściwości warzywa. Zrezygnuj jednak z surowych wersji i wybieraj te w formie pieczonej bądź gotowanej, by dodatkowo nie ochładzać organizmu. Warzywa takie jak pomidory koktajlowe, pietruszka, por czy sałata lodowa idealnie sprawdzą się jako składniki gęstych i aromatycznych zup kremów – mówi Jarosław Korman, ekspert marki Eisberg.

6 z 7
Komponując posiłki nie zapominajmy także o rozgrzewających...
fot. 123RF

Komponując posiłki nie zapominajmy także o rozgrzewających przyprawach – czosnek, imbir, kardamon czy cynamon będą pasować tak do dań wytrawnych, jak i do podnoszących temperaturę ciała napojów.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Koniec paliwa Twardych Pierników, Anwil w półfinale! Tak kibicowaliście koszykarzom!

Koniec paliwa Twardych Pierników, Anwil w półfinale! Tak kibicowaliście koszykarzom!

Trwa rewitalizacja zabytkowego budynku Starostwa Powiatowego w Nakle

Trwa rewitalizacja zabytkowego budynku Starostwa Powiatowego w Nakle

Polecamy

Bili, okaleczali i okradali. Czterem oprawcom z Inowrocławia grozi 25 lat więzienia

Bili, okaleczali i okradali. Czterem oprawcom z Inowrocławia grozi 25 lat więzienia

Hutnicy wyszli na ulice Warszawy. Tysiące miejsc pracy zagrożone

Hutnicy wyszli na ulice Warszawy. Tysiące miejsc pracy zagrożone

100-lecie komunikacji autobusowej. Medale dla wieloletnich pracowników MZK

NOWE
100-lecie komunikacji autobusowej. Medale dla wieloletnich pracowników MZK