https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Jak wykorzystać mąkę w sylwestrowym menu?

Często zastanawiamy się, jakie potrawy przygotować na sylwestrową noc. Najlepiej, aby przekąski były efektowne i nie zabrały nam zbyt wiele czasu.

Blogerka kulinarna Daria Ładocha podzieliła się swoimi pomysłami w "Dzień Dobry TVN". Zaprezentowała m.in. tarteletki z wędzonym łososiem. Jakie potrawy na bazie mąki warto zaserwować gościom podczas sylwestrowej kolacji?

Wybrane dla Ciebie

Pociąg z Polski do Chorwacji w wakacje? Tak dojedziesz z Bydgoszczy

NOWE FAKTY
Pociąg z Polski do Chorwacji w wakacje? Tak dojedziesz z Bydgoszczy

Zmiany w zwolnieniach z abonamentu RTV. Te osoby także nie muszą go płacić

Zmiany w zwolnieniach z abonamentu RTV. Te osoby także nie muszą go płacić

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska