13 z 19
Najpierw teoria, potem praktyka. Zatem przepisy warto...
fot. Lucyna Talaśka-Klich

Najpierw teoria, potem praktyka. Zatem przepisy warto przeczytać

14 z 19
W przerwie szkolenia na uczestników czekał poczęstunek,...
fot. Lucyna Talaśka-Klich

W przerwie szkolenia na uczestników czekał poczęstunek, czyli szarpana wieprzowina w bułce. Nie zabrakło także słodkości, które przywiozła Agnieszka Parzybut- Durand (na zdjęciu), była reprezentantka kraju w cukiernictwie, która w przeszłości przygotowywała m.in desery dla Vladimira Putina, Michaiła Gorbaczowa, a kilka lat temu zdobyła brązowy medal podczas Pucharu Świata w arabskim Jeddah

15 z 19
Słodki poczęstunek dla uczestników szkolenia
fot. Lucyna Talaśka-Klich

Słodki poczęstunek dla uczestników szkolenia

16 z 19
Uczestnicy szkolenia mogli spróbować także wędlin z...
fot. Lucyna Talaśka-Klich

Uczestnicy szkolenia mogli spróbować także wędlin z rodzinnej masarni państwa Dreszlerów

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Venom przejmuje Avengersów! Efekty tej fuzji są widowiskowe

Venom przejmuje Avengersów! Efekty tej fuzji są widowiskowe

Tak wygląda polski elektryczny mikrodostawczak. Zadebiutował w Katowicach

Tak wygląda polski elektryczny mikrodostawczak. Zadebiutował w Katowicach

8 produktów, które pomagają spalić tłuszcz z brzucha szybciej niż robienie brzuszków

8 produktów, które pomagają spalić tłuszcz z brzucha szybciej niż robienie brzuszków

Zobacz również

AI zaprojektowała naszą kuchnię. Wystarczyło zdjęcie i kilka poleceń

AI zaprojektowała naszą kuchnię. Wystarczyło zdjęcie i kilka poleceń

Izabela Trojanowska unika skalpela. Oto recepta na piękno 70-letniej artystki

Izabela Trojanowska unika skalpela. Oto recepta na piękno 70-letniej artystki