13 z 19
Najpierw teoria, potem praktyka. Zatem przepisy warto...
fot. Lucyna Talaśka-Klich

Najpierw teoria, potem praktyka. Zatem przepisy warto przeczytać

14 z 19
W przerwie szkolenia na uczestników czekał poczęstunek,...
fot. Lucyna Talaśka-Klich

W przerwie szkolenia na uczestników czekał poczęstunek, czyli szarpana wieprzowina w bułce. Nie zabrakło także słodkości, które przywiozła Agnieszka Parzybut- Durand (na zdjęciu), była reprezentantka kraju w cukiernictwie, która w przeszłości przygotowywała m.in desery dla Vladimira Putina, Michaiła Gorbaczowa, a kilka lat temu zdobyła brązowy medal podczas Pucharu Świata w arabskim Jeddah

15 z 19
Słodki poczęstunek dla uczestników szkolenia
fot. Lucyna Talaśka-Klich

Słodki poczęstunek dla uczestników szkolenia

16 z 19
Uczestnicy szkolenia mogli spróbować także wędlin z...
fot. Lucyna Talaśka-Klich

Uczestnicy szkolenia mogli spróbować także wędlin z rodzinnej masarni państwa Dreszlerów

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak wyglądało święto 3 Pułku saperów w Chełmnie. Były awanse i odznaczenia

Tak wyglądało święto 3 Pułku saperów w Chełmnie. Były awanse i odznaczenia

W Grudziądzu rozpoczął się ogólnopolski finał igrzysk dzieci w piłce siatkowej

W Grudziądzu rozpoczął się ogólnopolski finał igrzysk dzieci w piłce siatkowej

Przemarsz Kapeluszowy ulicami Bydgoszczy na początek Seniorady. Zobaczcie zdjęcia!

Przemarsz Kapeluszowy ulicami Bydgoszczy na początek Seniorady. Zobaczcie zdjęcia!

Zobacz również

Przez starówkę w Toruniu przeszedł Marsz dla Życia i Rodziny

Przez starówkę w Toruniu przeszedł Marsz dla Życia i Rodziny

Przemarsz Kapeluszowy ulicami Bydgoszczy na początek Seniorady. Zobaczcie zdjęcia!

Przemarsz Kapeluszowy ulicami Bydgoszczy na początek Seniorady. Zobaczcie zdjęcia!