13 z 19

fot. Lucyna Talaśka-Klich
Najpierw teoria, potem praktyka. Zatem przepisy warto przeczytać
14 z 19

fot. Lucyna Talaśka-Klich
W przerwie szkolenia na uczestników czekał poczęstunek, czyli szarpana wieprzowina w bułce. Nie zabrakło także słodkości, które przywiozła Agnieszka Parzybut- Durand (na zdjęciu), była reprezentantka kraju w cukiernictwie, która w przeszłości przygotowywała m.in desery dla Vladimira Putina, Michaiła Gorbaczowa, a kilka lat temu zdobyła brązowy medal podczas Pucharu Świata w arabskim Jeddah
15 z 19

fot. Lucyna Talaśka-Klich
Słodki poczęstunek dla uczestników szkolenia
16 z 19

fot. Lucyna Talaśka-Klich
Uczestnicy szkolenia mogli spróbować także wędlin z rodzinnej masarni państwa Dreszlerów