13 z 19
Najpierw teoria, potem praktyka. Zatem przepisy warto...
fot. Lucyna Talaśka-Klich

Najpierw teoria, potem praktyka. Zatem przepisy warto przeczytać

14 z 19
W przerwie szkolenia na uczestników czekał poczęstunek,...
fot. Lucyna Talaśka-Klich

W przerwie szkolenia na uczestników czekał poczęstunek, czyli szarpana wieprzowina w bułce. Nie zabrakło także słodkości, które przywiozła Agnieszka Parzybut- Durand (na zdjęciu), była reprezentantka kraju w cukiernictwie, która w przeszłości przygotowywała m.in desery dla Vladimira Putina, Michaiła Gorbaczowa, a kilka lat temu zdobyła brązowy medal podczas Pucharu Świata w arabskim Jeddah

15 z 19
Słodki poczęstunek dla uczestników szkolenia
fot. Lucyna Talaśka-Klich

Słodki poczęstunek dla uczestników szkolenia

16 z 19
Uczestnicy szkolenia mogli spróbować także wędlin z...
fot. Lucyna Talaśka-Klich

Uczestnicy szkolenia mogli spróbować także wędlin z rodzinnej masarni państwa Dreszlerów

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Grasz w karty Pokemon? Wygraj atrakcyjne nagrody na ogólnopolskim turnieju

Grasz w karty Pokemon? Wygraj atrakcyjne nagrody na ogólnopolskim turnieju

MTP zmienia się w Poznań Event Hub. Prezes targów wyjaśnia, co to oznacza

ROZMOWA
MTP zmienia się w Poznań Event Hub. Prezes targów wyjaśnia, co to oznacza

Puchar Tymbarku 2025. Finały wojewódzkie w Świeciu. Zdjęcia, wyniki

Puchar Tymbarku 2025. Finały wojewódzkie w Świeciu. Zdjęcia, wyniki

Zobacz również

Grasz w karty Pokemon? Wygraj atrakcyjne nagrody na ogólnopolskim turnieju

Grasz w karty Pokemon? Wygraj atrakcyjne nagrody na ogólnopolskim turnieju

Wypadek na DK 91 w powiecie włocławskim. Zderzyły się dwa auta. Trzy osoby w szpitalu

Wypadek na DK 91 w powiecie włocławskim. Zderzyły się dwa auta. Trzy osoby w szpitalu