
Kuchenne Rewolucje w Koronowie
Każde danie w nowym menu to wynik poszukiwań idealnych smaków, inspiracji i miłości do kuchni. To coś więcej niż jedzenie - to emocje zaklęte na talerzu. Smaki, które pobudzają wyobraźnię i tworzą wspomnienia - zapewniają właściciele Bistro Gęsiarka.

Kuchenne Rewolucje w Koronowie
W karcie tradycyjnie pojawiły się dania zaproponowane przez znaną restauratorkę, spośród których najwięcej emocji wzbudza gęś faszerowana pieczona w całości wg przepisu Magdy Gessler - podawana z sałatą rzymską, grzybami marynowanymi i śliwkami. Porcja w cenie 490 zł za gęś jest idealna dla 4-6 osób.

Kuchenne Rewolucje w Koronowie
A tak prezentuje się udo z gęsi confit z zapiekanką z grzybami i musem z czarnej porzeczki. Danie kosztuje 75 zł.

Kuchenne Rewolucje w Koronowie
Oto pierogi z mięsem wołowo-gęsim podawane z sosem grzybowym - cena za tę porcję to 45 zł.