https://pomorska.pl
reklama

Kuchnia rozpalająca zmysły. Co zaserwować na Walentynki? [wideo]

Dzień Dobry TVN/x-news
Krewetki z czosnkiem, limonką i chili - pomysł na walentynkowe danie.
Krewetki z czosnkiem, limonką i chili - pomysł na walentynkowe danie. Dzień Dobry TVN/x-news
Smaczna, zdrowa, odrobinę pikantna i rozpalająca zmysły - na taką kuchnię postawiły w "Dzień Dobry TVN" uczestniczka I edycji "Masterchefa" Monika Goździalska i modelka Ola Ciupa. Panie przygotowały tatar z łososia, krewetki z czosnkiem, limonką i chili, ser kozi w migdałach z sosem z malinami, chili i imbirem oraz czekoladowe miseczki z mascarpone i gorącymi malinami.

Wybrane dla Ciebie

Czerwcowa waloryzacja emerytur - jest nowy wskaźnik. Tak urosną świadczenia od lipca

Czerwcowa waloryzacja emerytur - jest nowy wskaźnik. Tak urosną świadczenia od lipca

Skrzydłokwiat po tym zakwitnie bujnie i wystrzeli mnóstwem nowych, młodych liści

Skrzydłokwiat po tym zakwitnie bujnie i wystrzeli mnóstwem nowych, młodych liści

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska