13 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

14 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

15 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

16 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

Pozostały jeszcze 22 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Sanatorium "Przy Tężni" ma swój sztandar. Poświęcił go arcybiskup Wojciech Polak

Sanatorium "Przy Tężni" ma swój sztandar. Poświęcił go arcybiskup Wojciech Polak

Ciechocinek to tragedia – mówią przedsiębiorcy. Burzliwa Komisja Zdrojowa

Ciechocinek to tragedia – mówią przedsiębiorcy. Burzliwa Komisja Zdrojowa

Hit prezentów komunijnych. Rowery i hulajnogi już są niemodne

Hit prezentów komunijnych. Rowery i hulajnogi już są niemodne

Zobacz również

Bili, okaleczali i okradali. Czterem oprawcom z Inowrocławia grozi 25 lat więzienia

Bili, okaleczali i okradali. Czterem oprawcom z Inowrocławia grozi 25 lat więzienia

Hutnicy wyszli na ulice Warszawy. Tysiące miejsc pracy zagrożone

Hutnicy wyszli na ulice Warszawy. Tysiące miejsc pracy zagrożone