9 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

10 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

11 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

12 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

Pozostało jeszcze 26 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Hit prezentów komunijnych. Rowery i hulajnogi już są niemodne

Hit prezentów komunijnych. Rowery i hulajnogi już są niemodne

Kolejne kontrole w domach Polaków. Sprawdzają, czy płacisz abonament RTV

Kolejne kontrole w domach Polaków. Sprawdzają, czy płacisz abonament RTV

Bili, okaleczali i okradali. Czterem oprawcom z Inowrocławia grozi 25 lat więzienia

Bili, okaleczali i okradali. Czterem oprawcom z Inowrocławia grozi 25 lat więzienia

Zobacz również

Bili, okaleczali i okradali. Czterem oprawcom z Inowrocławia grozi 25 lat więzienia

Bili, okaleczali i okradali. Czterem oprawcom z Inowrocławia grozi 25 lat więzienia

Hutnicy wyszli na ulice Warszawy. Tysiące miejsc pracy zagrożone

Hutnicy wyszli na ulice Warszawy. Tysiące miejsc pracy zagrożone