21 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

22 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

23 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

24 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

Pozostało jeszcze 14 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Nagrody odebrali laureaci astronomicznych konkursów w Grudziądzu. Nazwiska i zdjęcia

Nagrody odebrali laureaci astronomicznych konkursów w Grudziądzu. Nazwiska i zdjęcia

Pożar domu przy ul. Paderewskiego w Grudziądzu. Czarny dym widać było z daleka

Pożar domu przy ul. Paderewskiego w Grudziądzu. Czarny dym widać było z daleka

Bydgoscy policjanci przyjrzeli się rowerzystom. Ponad 40 osób popełniło wykroczenia

Bydgoscy policjanci przyjrzeli się rowerzystom. Ponad 40 osób popełniło wykroczenia

Zobacz również

Pożar domu przy ul. Paderewskiego w Grudziądzu. Czarny dym widać było z daleka

Pożar domu przy ul. Paderewskiego w Grudziądzu. Czarny dym widać było z daleka

Myślisz, że znasz niezapominajki? A tu niespodzianka. Te kwiaty są łudząco podobne

Myślisz, że znasz niezapominajki? A tu niespodzianka. Te kwiaty są łudząco podobne