https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre 2013. Dość pikantny temat z Musztardą Sarepską firmy Ocetix

(RA)
Ocetix stawia na Musztardę Sarepską
Ocetix stawia na Musztardę Sarepską Nadesłane/B-Act
Ocetix Grudziądz - ta znana kujawsko-pomorska firma promuje w "Pomorskiej" kolejny produkt. Zdobyła już dwa tytuły "Nasze Dobre"!

Czy Musztarda Sarepska podbije nasze podniebienia, jak wcześniej Majonez Pomorski i Sos Czosnkowy?

- Kupujemy i sami ścieramy przyprawy, które są w składzie musztardy - zdradza Grzegorz Sitarski z Ocetiksu. - Biała oraz czarna gorczyca dają jej pikantniejszy smak niż ma Musztarda Stołowa. Sarepską można stosować choćby do wędlin, kiełbas i jako dodatek do marynat.

Nie zawiera substancji konserwujących i zagęszczających. Wykorzystanie i połączenie wysokiej jakości składników dają jej niezwykłe walory smakowe. Ponoć zaspokoi nawet najbardziej wybredne gusta. Jej produkcja odbywa się przy zachowaniu najwyższych standardów jakości.

Ocetix słynie z wysokiej jakości produktów. Również my już doceniliśmy dobrą robotę tej grudziądzkiej firmy. Kapituła plebiscytu przyznała jej w 2009 roku tytuł "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza. Znak jakości Gazety Pomorskiej" - za popularny Majonez Pomorski. Dwa lata później zdobyła ten tytuł również za Sos Czosnkowy. Czy Sarepska to też strzał w dziesiątkę?

Nadal przyjmujemy zgłoszenia do tegorocznej, 6. edycji, naszego plebiscytu. Prezesie, pochwal się swoim najlepszym produktem lub usługą!
Kapituła wyłoni 11 zwycięzców (tyle jest szczegółowych kategorii), tak samo Czytelnicy. Laureatów podamy jesienią podczas bankietu, na który zaprosimy uczestników plebiscytu. Zgłoszenia przyjmuje Adam Janczukowicz (adam. [email protected], tel. 697 770 275).
 
 

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska