21 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

22 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

23 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

24 z 86
Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i...
fot. Jacek Smarz

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Finał w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu

Niesłabnąca popularność plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza" powoduje, że już po raz dziesiąty zaprosiliśmy do uczestnictwa lokalne firmy, których artykuły są godne polecenia.

Prawie 50 firm rywalizowało o tytuł "Supersmak Gazety Pomorskiej 2017" w następujących kategoriach: "Mięso i wędliny", "Pieczywo", "Cukiernictwo", "Nabiał", "Przetwórstwo", "Produkcja spożywcza", "Produkty ekologiczne" oraz "Woda".

Do kapituły zaprosiliśmy fachowców:
Krzysztofa Bielawskiego (Restauracja Meluzyna w Bydgoszczy), Marcina Szukaja (Restauracja Kuchnia oraz Bulwar Bistro w Bydgoszczy), Rafała Godziemskiego (Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy), Agatę Jędraszczak (właścicielka blogu kulinarnego "Kuchnia Agaty"), Józefa Sadkiewicza (prezes Instytutu Sadkiewicza) i Sebastiana Ferenca (City Hotel w Bydgoszczy).

Kapituła zebrała się 11 października i wybrała zwycięzców plebiscytu. Tradycyjnie, jak w ubiegłych latach, swój tytuł przyznali również Czytelnicy "Pomorskiej" i Internauci za pomocą klików oraz SMS-ów.

Laureatów ogłosiliśmy podczas spotkania 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, który jest partnerem naszego plebiscytu. Natomiast główny finał odbędzie się 18 listopada w Zielonych Arkadach (sponsor), gdzie będzie można posmakować dań przygotowanych przez kapitułę (z zwycięskich produktów pochodzących z jej wyboru).

Oficjalne wyniki podamy w specjalnym dodatku, który ukaże się 24 listopada.

Skoro świętowaliśmy okrągłą, 10. rocznicę naszego plebiscytu nie mogło obyć się bez okolicznościowego tortu, który upiekła cukiernia Rem Marco w Bydgoszczy.

Pozostało jeszcze 61 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Nocna Dycha Kopernika 2025 w Toruniu. Zobaczcie, jakie piękne medale czekały na mecie

Nocna Dycha Kopernika 2025 w Toruniu. Zobaczcie, jakie piękne medale czekały na mecie

Masz taki banknot 10 zł? Te cenne banknoty 10 zł są warte fortunę

Masz taki banknot 10 zł? Te cenne banknoty 10 zł są warte fortunę

Festiwal Muzyka Wisły 2025 w Nieszawie. Tłumy widzów, gwiazdy na scenie. Zdjęcia

Festiwal Muzyka Wisły 2025 w Nieszawie. Tłumy widzów, gwiazdy na scenie. Zdjęcia

Zobacz również

Bayersystem GKM powalczył w Gorzowie, ale mocy wystarczyło tylko na bonus - zdjęcia

NOWE
Bayersystem GKM powalczył w Gorzowie, ale mocy wystarczyło tylko na bonus - zdjęcia

Festiwal Muzyka Wisły 2025 w Nieszawie. Tłumy widzów, gwiazdy na scenie. Zdjęcia

Festiwal Muzyka Wisły 2025 w Nieszawie. Tłumy widzów, gwiazdy na scenie. Zdjęcia