5 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

6 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

7 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

8 z 21
Kilka godzin trwały  obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre...
fot. Dariusz Bloch

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Oglądali, smakowali, gotowali i wybrali zwycięzców [zdjęcia]

Kilka godzin trwały obrady kapituły plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017" - 11 października w City Hotelu w Bydgoszczy.

Kapituła zebrała się o godz. 10.00, a rozchodziła w późnych godzinach popołudniowych.

- Produkty są ciekawe, ładnie i praktycznie opakowane. Mamy coś i dla zdrowia, i dla ciała - komentował dr Józef Sadkiewicz, członek naszej kapituły. Jest adiunktem UTP na Wydziale Technologii Żywności Inżynierii Chemicznej. To wieloletni praktyk i ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

Do kapituły zaprosiliśmy także: Krzysztofa Bielawskiego (szefa kuchni Restauracji Meluzyna w Bydgoszczy, zdobył m.in. tytuł Gault & Millau "Młody talent 2016"), Marcina Szukaja (szefa Restauracji Kuchnia oraz Bulwaru Bistro w Bydgoszczy, laureata licznych konkursów kulinarnych), Rafała Godziemskiego (właściciela restauracji Memo Restaurant &Wine w Bydgoszczy oraz pasjonata gotowania i walorów estetycznych dań), Agatę Jędraszczak (właścicielkę bloga kulinarnego "Kuchnia Agaty", autorkę książki "Dieta Agaty") oraz Sebastiana Ferenca (szefa kuchni z City Hotelu w Bydgoszczy).

Na razie nie możemy zdradzić laureatów wybranych przez kapitułę.

Przypomnijmy, że podczas plebiscytu odbędą się dwa finały - pierwszy 7 listopada w Urzędzie Marszałkowskim w Toruniu, gdzie wręczymy nagrody. Na kolejny zaprosimy do Centrum Handlowego Zielone Arkady w Bydgoszczy 18 listopada. Wezmą w nim udział laureaci wybrani głosami kapituły.

Oficjalne ogłoszenie wyników plebiscytu nastąpi 24 listopada na łamach "Gazety Pomorskiej" i w serwisie http://www.pomorska.pl/strefa-biznesu/.

Pozostało jeszcze 12 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Wytańczyć Habanerę to jest sztuka co się zowie.Premiera „Carmen” na otwarcie XXXI BFO

Wytańczyć Habanerę to jest sztuka co się zowie.Premiera „Carmen” na otwarcie XXXI BFO

Fryzury, które ostatnio pokochały kobiety. Oto pomysły na spektakularne metamorfozy

NOWE
Fryzury, które ostatnio pokochały kobiety. Oto pomysły na spektakularne metamorfozy

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

Zobacz również

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

Groźnie na drogach w regionie. Na S5 auto uderzyło w barierkę, na A1 dachował kamper

Groźnie na drogach w regionie. Na S5 auto uderzyło w barierkę, na A1 dachował kamper