Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017. Znani szefowie kuchni gotowali w Zielonych Arkadach [zdjęcia]

Agnieszka Domka-Rybka
Agnieszka Domka-Rybka
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada)  w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły). 18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię. Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady  mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować. Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza. NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIUNie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły). 18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię. Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować. Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza. NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIUNie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada. Filip Kowalkowski
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska