1 z 74
Przewijaj galerię w dół
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

2 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

3 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

4 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

Pozostało jeszcze 69 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Były emocje, była walka i mistrz wreszcie pokonany! Co tam się działo! Mamy zdjęcia

Były emocje, była walka i mistrz wreszcie pokonany! Co tam się działo! Mamy zdjęcia

Nieszawa wspominała wybitnego oficera marynarki Heliodora Laskowskiego

Nieszawa wspominała wybitnego oficera marynarki Heliodora Laskowskiego

Wychowankowie Domu Dziecka w Kołdrąbiu na bydgoskiej Brdzie. Było po prostu pięknie

Wychowankowie Domu Dziecka w Kołdrąbiu na bydgoskiej Brdzie. Było po prostu pięknie

Zobacz również

Był ogień i pełne trybuny! Tak kibicowaliście Pres Toruń w meczu z Motorem - zdjęcia

Był ogień i pełne trybuny! Tak kibicowaliście Pres Toruń w meczu z Motorem - zdjęcia

Ten smartfon emituje najwyższe promieniowanie. Niemcy opublikowali wyniki badań

Ten smartfon emituje najwyższe promieniowanie. Niemcy opublikowali wyniki badań