9 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

10 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

11 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

12 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

Pozostało jeszcze 61 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kolejny fenomenalny mecz GKM Grudziądz. Zwycięstwo i fotel lidera PGE Ekstraligi!

Kolejny fenomenalny mecz GKM Grudziądz. Zwycięstwo i fotel lidera PGE Ekstraligi!

Festiwal Food Trucków w Grudziądzu. Jeszcze w sobotę i niedzielę 26 i 27 kwietnia

Festiwal Food Trucków w Grudziądzu. Jeszcze w sobotę i niedzielę 26 i 27 kwietnia

Wręczenie świadectw maturzystom z IV Liceum Ogólnokształcącego  w Grudziądzu

Wręczenie świadectw maturzystom z IV Liceum Ogólnokształcącego w Grudziądzu

Zobacz również

Emerytury w maju 2025 - tabela wyliczeń netto. Takie pieniądze wypłaci seniorom ZUS

NOWE
Emerytury w maju 2025 - tabela wyliczeń netto. Takie pieniądze wypłaci seniorom ZUS

Tak wyglądają synowie Klaudii El Dursi. Gwiazda spodziewa się trzeciego dziecka

Tak wyglądają synowie Klaudii El Dursi. Gwiazda spodziewa się trzeciego dziecka