13 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

14 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

15 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

16 z 74
Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze...
fot. Filip Kowalkowski

Znani kucharze gotowali w Zielonych Arkadach. Ale kolejkI!

Nasze zacne jury, czyli znani kujawsko-pomorscy kucharze przyrządzali dziś (18 listopada) w największym centrum handlowym w regionie, Zielone Arkady w Bydgoszczy, przepyszne dania z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2017 (według ich wyboru, czyli kapituły).

18 listopada plac największego centrum handlowego w naszym regionie zamienił się w ogromną, profesjonalną kuchnię.

Na specjalnie przygotowanej scenie wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie oraz, oczywiście, ich posmakować.

Akcja przerosła nasze oczekiwania, by skosztować tych dań ustawiały się kolejki!!!!

Trudno się dziwić, skoro gotowały takie osobistości jak: Krzysztof Bielawski - szef kuchni Restauracji Meluzyna, Marcin Szukaj z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafał Godziemski - właściciel Memo Restaurant & Wine, blogerka kulinarna Agata Jędraszczak, Sebastian Ferenc - szef kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicz - ekspert w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezes i współwłaściciel Instytutu Sadkiewicza.

NASZE DOBRE Z KUJAW I POMORZA 2017. FINAŁ W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM W TORUNIU

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych - na placu powstała strefa dla dzieci, w której odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników z Cukierni Staropolskiej.

Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Zgodnie z regulaminem, oficjalne wyniki naszego plebiscytu podamy w dodatku, który ukaże się w "Gazecie Pomorskiej" 24 listopada.

Pozostało jeszcze 57 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kolejny fenomenalny mecz GKM Grudziądz. Zwycięstwo i fotel lidera PGE Ekstraligi!

Kolejny fenomenalny mecz GKM Grudziądz. Zwycięstwo i fotel lidera PGE Ekstraligi!

Emerytury w maju 2025 - tabela wyliczeń netto. Takie pieniądze wypłaci seniorom ZUS

Emerytury w maju 2025 - tabela wyliczeń netto. Takie pieniądze wypłaci seniorom ZUS

Tego nie powinno się spożywać na pusty żołądek. Te produkty źle wpływają

Tego nie powinno się spożywać na pusty żołądek. Te produkty źle wpływają

Zobacz również

Emerytury w maju 2025 - tabela wyliczeń netto. Takie pieniądze wypłaci seniorom ZUS

Emerytury w maju 2025 - tabela wyliczeń netto. Takie pieniądze wypłaci seniorom ZUS

Tak wyglądają synowie Klaudii El Dursi. Gwiazda spodziewa się trzeciego dziecka

Tak wyglądają synowie Klaudii El Dursi. Gwiazda spodziewa się trzeciego dziecka