1 z 10
Przewijaj galerię w dół

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Natka pietruszki to idealny dodatek dla wielu potraw. Dostarcza bardzo dużo składników odżywczych i warto ją jeść przy wielu schorzeniach.
Na kolejnych zdjęciach zobaczcie kiedy warto sięgać po natkę pietruszki >>>
2 z 10

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Natka skutecznie usuwa nadmiar wody z organizmu, a przy okazji oczyszcza z toksyn.
3 z 10

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Natka odtruwa organizm. Warto sięgać po te niepozorne zielone liście jeśli mamy problemy z trawieniem. Natka łagodzi również dolegliwości układu pokarmowego.
4 z 10

fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Natka sprawdzi się także przy problemach z nieświeżym oddechem. Natka zapobiega też stanom zapalnym jamy ustnej.