1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Skarmelizowane pióra cebuli i jabłek smakują obłędnie....
fot. Agnieszka Romanowicz

Skarmelizowane pióra cebuli i jabłek smakują obłędnie. Skórka szynki jest chrupiąca.

2 z 8
Liczbę cebul i jabłek regulujemy w zależności od ich...
fot. Agnieszka Romanowicz

Liczbę cebul i jabłek regulujemy w zależności od ich wielkości, a także od ciężaru mięsa. Ta porcja waży około półtora kilograma.

3 z 8
Na dno brytfanny kładziemy jabłka, cebulę, czosnek, pieprz,...
fot. Agnieszka Romanowicz

Na dno brytfanny kładziemy jabłka, cebulę, czosnek, pieprz, sól, goździki i masło albo olej. Tu olej rzepakowy tłoczony na zimo, dlatego jest ciemniejszy.

4 z 8
Doprawione mięso kładziemy na wierzch.
fot. Agnieszka Romanowicz

Doprawione mięso kładziemy na wierzch.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Fryzjer z  Ciechocinka dołącza do elity stylistów Eurowizji. Spełnienie marzeń

Fryzjer z Ciechocinka dołącza do elity stylistów Eurowizji. Spełnienie marzeń

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Najlepsi z najlepszych. Zobacz, jak rywalizowali strażacy-ratownicy w Bydgoszczy!

Najlepsi z najlepszych. Zobacz, jak rywalizowali strażacy-ratownicy w Bydgoszczy!

Zobacz również

Tak było podczas XIII Niebieskiego Biegu Świadomości w Inowrocławiu. Zdjęcia

Tak było podczas XIII Niebieskiego Biegu Świadomości w Inowrocławiu. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia