1 z 4
Przewijaj galerię w dół

fot. Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka
Dyr. Paweł Drzażdżewski: Gęś Biała Kołudzka® jest produktem klasy premium
2 z 4

fot. Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka
Dyr. Paweł Drzażdżewski: Gęś Biała Kołudzka® jest produktem klasy premium
3 z 4

fot. Waldemar Wylegalski
Gęsina to wyjątkowe mięso, niezwykle smakowite i rozkoszne dla podniebienia, a przede wszystkim wartościowe. Bardzo dobrze smakuje gęś upieczona w całości, podana z sosem żurawinowym i zasmażanymi buraczkami ćwikłowymi – pyszne i zdrowe - mówi Paweł Drzażdżewski, dyrektor Zakładu Doświadczalnego Kołuda Wielka należącego do Instytutu Zootechniki Państwowego Instytutu Badawczego.