https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Po Kuchennych Rewolucjach w Glewie. Jak sobie radzi lokal "Pod rumianym jabłkiem"?

Justyna Trawczyńska
Wojciech Alabrudziński
Odcinek Kuchennych Rewolucji z Glewa pod Dobrzyniem na Wisłą został wyemitowany w miniony czwartek. Jak po programie radzi sobie restauracja? Bardzo dobrze. Rezerwacja stolika w weekend była trudna.

To już kolejne restauracja w naszym regionie, która przeszła Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler.

Powrót Magdy Gessler na Kujawy okazał się niezwykle udany. Restauratorka lokal oceniła bardzo dobrze.

Jak można zobaczyć na stronie facebookowej gospody pracy nie brakuje. Zainteresowanie lokalem się znacznie zwiększyło.

- Chciałem zarezerwować stolik na niedziele, ale już nie było miejsc - mówi mieszkaniec pobliskiej miejscowości. - Może w tygodniu będzie mniejsze zainteresowanie.

Jak klienci oceniają lokal?

Będziecie moją 70-tą restauracja po Kuchennych Rewolucjach. I w ciemno wiem, że będzie idealnie. Współczuję teraz najbliższych 2 tygodni, bo będzie najazd gości. Emisja zawsze tak działa. Wytrzymajcie poziom i będzie tylko z górki!!!! - pisze DS.

Byłam po rewolucjach i... polecam! Jedzenie pierwsza klasa! Gospodyni bardzo serdeczna i ciepła, choć z pewnością jedzie na pełnych obrotach już którąś dobę. Widok przepiękny - zapiera dech w piersiach. Ludzi multum, ale wiadomo, jak to jest parę dni po emisji. Trzymam kciuki za dalszy rozwój i pozdrawiam tęsknie z Bydgoszczy - pisze Katarzyna.

Jakiś dowcip jechaliśmy ponad 170 km a na płocie karteczki brak wolnych miejsc a 0 samochodów na parkingu. Oglądaliśmy kuchenne rewolucję i chcieliśmy spróbować. Niestety tylko wykosztowaliśmy się na paliwo. Serdecznie odradzam wszystkim i narażanie się na koszta - Sandra.

To jest przepiękne miejsce i piękni ludzie. Obejrzałam program i z pewnością wybiorę się tam z rodziną - pisze Elżbieta.

Zdążyłem tam zjeść przed emisją odcinka i nie rozumiem tych jedynek. Podczas moich odwiedzin było bardzo smacznie. Nie jestem fanem czerniny, ale była fenomenalna. Pomidorowa również. Pulpet z kaczki bardzo ciekawy! - pisze Kuba.

Co możemy zjeść w lokalu?

Choć do emisji odcinka Kuchennych Rewolucji z lokalu "Pod Zachrypniętym Kogutem" na antenie TVN zostało jeszcze kilka miesięcy, my już teraz zaglądamy do restauracji pod Dobrzyniem nad Wisłą? Jak się zmieniła po wizycie Magdy Gessler? Co możemy tam zjeść i jakie ceny obowiązują. Zobaczcie na kolejnych zdjęciach >>>>>>

Kuchenne Rewolucje pod Lipnem. Jak radzi sobie odmieniona pr...

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Uroczystości w Gnieźnie. Hołd dla pierwszych królów Polski

Komentarze 5

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość
22 października, 13:24, Rokit:

Banda lemingów, która myśli że skoro było w TVN to trzeba sprawdzić;D

Myślę podobnie ja Ty. Jednak byłem "Pod rumianym jabłkiem" po raz pierwszy z ciekawości. Jestem z Włocławka, droga 12km. To był mój pierwszy i ostatni raz rewolucji !!!.

G
Gość
22 października, 8:31, Rychu:

Dziwne bo do mnie doszły słuchy, że po rewolucji nie ma już ani śladu.

Byłem tam z rodziną w niedzielę 20/10/2019. Pierwszy raz po Rewolucjach. Jak dla mnie szkoda czasu i pieniędzy. Jedzenie słone i zimne !!. Ceny z kosmosu. Dwa małe kawałki mięsa z jednym ziemniakiem i łyżką zieleniny za 35zł ?. Zupa zimna słona i pieprzna ze śmiesznym pomidorem za 15zł ???. Tego dnia było sporo osób, które podzielały moje rozczarowanie!.Naszą Gessler tolerowałem za pokazanie kuchni od środka w poszczególnych odcinkach... i tego nie zmieniam.

Jednak "Pod rumianym jabłkiem" jest okropnie!. Wolę KFC :)

S
Smakosz,

A może ceny dań niech p.magda zweryfikuje we własnych restauracjach

R
Rokit

Banda lemingów, która myśli że skoro było w TVN to trzeba sprawdzić;D

R
Rychu

Dziwne bo do mnie doszły słuchy, że po rewolucji nie ma już ani śladu.

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska