1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Reprezentacja Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w...
fot. ZS CKR Kowal

Potrawy i ciasta z miodem zawojowały jury

Reprezentacja Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu zajęła II miejsce w konkursie „Najlepszy Produkt Spożywczy Pomorza i Kujaw”, zorganizowanym 19 bm. przez urząd marszałkowski wspólnie ze Stowarzyszeniem Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego w Toruniu. Uczniowie Maciej Bryliński i Gabriela Pawłowska, pod czujnym okiem nauczycielek bloku żywienia, Andżeliki Kopczyńskiej i Anny Kopackiej, przygotowali: miodownik, ciasteczka owsiane na miodzie, drób otulony miodem oraz żeberka w miodzie z suszonymi owocami. To żeberka dały im II miejsce, to one zasmakowały kapitule oceniającej konkursowe potrawy. Tegorocznej rywalizacji konkursowej wzięło udział 14 zakładów przetwórczych, które poddały pod ocenę jury 25 produktów oraz 6 restauracji, w tym 3 warsztaty szkół gastronomicznych, które przygotowały do konkursu 15 produktów i potraw. Celem konkursu było m.in. wyłonienie i promocja produktów spożywczych wysokiej jakości wytwarzanych na terenie naszego województwa, otwieranie nowych rynków zbytu oraz propagowanie różnorodności produktów spożywczych.


Wideo: Info z Polski 19.20.2017 - przegląd najważniejszych i najciekawszych informacji z kraju

2 z 6
Reprezentacja Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w...
fot. ZS CKR Kowal

Potrawy i ciasta z miodem zawojowały jury

Reprezentacja Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu zajęła II miejsce w konkursie „Najlepszy Produkt Spożywczy Pomorza i Kujaw”, zorganizowanym 19 bm. przez urząd marszałkowski wspólnie ze Stowarzyszeniem Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego w Toruniu. Uczniowie Maciej Bryliński i Gabriela Pawłowska, pod czujnym okiem nauczycielek bloku żywienia, Andżeliki Kopczyńskiej i Anny Kopackiej, przygotowali: miodownik, ciasteczka owsiane na miodzie, drób otulony miodem oraz żeberka w miodzie z suszonymi owocami. To żeberka dały im II miejsce, to one zasmakowały kapitule oceniającej konkursowe potrawy. Tegorocznej rywalizacji konkursowej wzięło udział 14 zakładów przetwórczych, które poddały pod ocenę jury 25 produktów oraz 6 restauracji, w tym 3 warsztaty szkół gastronomicznych, które przygotowały do konkursu 15 produktów i potraw. Celem konkursu było m.in. wyłonienie i promocja produktów spożywczych wysokiej jakości wytwarzanych na terenie naszego województwa, otwieranie nowych rynków zbytu oraz propagowanie różnorodności produktów spożywczych.


Wideo: Info z Polski 19.20.2017 - przegląd najważniejszych i najciekawszych informacji z kraju

3 z 6
Reprezentacja Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w...
fot. ZS CKR Kowal

Potrawy i ciasta z miodem zawojowały jury

Reprezentacja Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu zajęła II miejsce w konkursie „Najlepszy Produkt Spożywczy Pomorza i Kujaw”, zorganizowanym 19 bm. przez urząd marszałkowski wspólnie ze Stowarzyszeniem Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego w Toruniu. Uczniowie Maciej Bryliński i Gabriela Pawłowska, pod czujnym okiem nauczycielek bloku żywienia, Andżeliki Kopczyńskiej i Anny Kopackiej, przygotowali: miodownik, ciasteczka owsiane na miodzie, drób otulony miodem oraz żeberka w miodzie z suszonymi owocami. To żeberka dały im II miejsce, to one zasmakowały kapitule oceniającej konkursowe potrawy. Tegorocznej rywalizacji konkursowej wzięło udział 14 zakładów przetwórczych, które poddały pod ocenę jury 25 produktów oraz 6 restauracji, w tym 3 warsztaty szkół gastronomicznych, które przygotowały do konkursu 15 produktów i potraw. Celem konkursu było m.in. wyłonienie i promocja produktów spożywczych wysokiej jakości wytwarzanych na terenie naszego województwa, otwieranie nowych rynków zbytu oraz propagowanie różnorodności produktów spożywczych.


Wideo: Info z Polski 19.20.2017 - przegląd najważniejszych i najciekawszych informacji z kraju

4 z 6
Reprezentacja Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w...
fot. ZS CKR Kowal

Potrawy i ciasta z miodem zawojowały jury

Reprezentacja Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu zajęła II miejsce w konkursie „Najlepszy Produkt Spożywczy Pomorza i Kujaw”, zorganizowanym 19 bm. przez urząd marszałkowski wspólnie ze Stowarzyszeniem Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego w Toruniu. Uczniowie Maciej Bryliński i Gabriela Pawłowska, pod czujnym okiem nauczycielek bloku żywienia, Andżeliki Kopczyńskiej i Anny Kopackiej, przygotowali: miodownik, ciasteczka owsiane na miodzie, drób otulony miodem oraz żeberka w miodzie z suszonymi owocami. To żeberka dały im II miejsce, to one zasmakowały kapitule oceniającej konkursowe potrawy. Tegorocznej rywalizacji konkursowej wzięło udział 14 zakładów przetwórczych, które poddały pod ocenę jury 25 produktów oraz 6 restauracji, w tym 3 warsztaty szkół gastronomicznych, które przygotowały do konkursu 15 produktów i potraw. Celem konkursu było m.in. wyłonienie i promocja produktów spożywczych wysokiej jakości wytwarzanych na terenie naszego województwa, otwieranie nowych rynków zbytu oraz propagowanie różnorodności produktów spożywczych.


Wideo: Info z Polski 19.20.2017 - przegląd najważniejszych i najciekawszych informacji z kraju

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak było na "Wielkim Sprzątaniu Noteci" z harcerzami z ZHR w Inowrocławiu. Zdjęcia

Tak było na "Wielkim Sprzątaniu Noteci" z harcerzami z ZHR w Inowrocławiu. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Tak było na III Rajdzie Rowerowym "Szlakiem Toruńskich Murali".  Zobaczcie zdjęcia

Tak było na III Rajdzie Rowerowym "Szlakiem Toruńskich Murali". Zobaczcie zdjęcia

Zobacz również

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!