9 z 13
Dzielenie białej szło mistrzowi bardzo szybko.
fot. Agnieszka Romanowicz

Dzielenie białej szło mistrzowi bardzo szybko.

10 z 13
Pomocnikiem pana Jacka był Adam Szarmach z Gruczna.
fot. Agnieszka Romanowicz

Pomocnikiem pana Jacka był Adam Szarmach z Gruczna.

11 z 13
Nie wolno zagotować białej. Podczas warsztatów w Grucznie...
fot. Agnieszka Romanowicz

Nie wolno zagotować białej. Podczas warsztatów w Grucznie mierzono temperaturę wody. Musi mieć 80 stopni Celsjusza, wtedy należy włożyć białą do wody i trzymać ją w 75 stopniach Celsjusza przez 25 minut. Zagotowana straci smak.

12 z 13
Nie jest sucha, nie rozpada się i bardzo dobrze smakuje.
fot. Agnieszka Romanowicz

Nie jest sucha, nie rozpada się i bardzo dobrze smakuje.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Krwawe banery. Prezydent Torunia ostatecznie przegrał w sądzie z Publicznym Różańcem!

Krwawe banery. Prezydent Torunia ostatecznie przegrał w sądzie z Publicznym Różańcem!

Zakończył się Impact'25 pod patronatem Strefy Biznesu

GORĄCY TEMAT
Zakończył się Impact'25 pod patronatem Strefy Biznesu

Modna Anita Werner - oto stylizacje 40+.  Internauci zachwyceni urodą dziennikarki

Modna Anita Werner - oto stylizacje 40+. Internauci zachwyceni urodą dziennikarki

Zobacz również

Tak powinni wyglądać bohaterowie z Władcy Pierścieni zgodnie z opisem w książkach

Tak powinni wyglądać bohaterowie z Władcy Pierścieni zgodnie z opisem w książkach

Grasz w karty Pokemon? Wygraj atrakcyjne nagrody na ogólnopolskim turnieju

Grasz w karty Pokemon? Wygraj atrakcyjne nagrody na ogólnopolskim turnieju