https://pomorska.pl
reklama

Pyszności z grilla. Zobaczcie najlepsze przepisy

zebr. kad
Ziemniaki najlepiej najpierw podgotować. Zawinąć je w folię (każdy osobno) i piec około 20 minut (surowe 40 min.). Przygotować dip: twarożek homogenizowany wymieszać ze śmietaną, zmiażdżonym czosnkiem i drobno pokrojonym świeżym ogórkiem. Posolić i popieprzyć. Następnie wystarczy już tylko posmarować połówki upieczonych ziemniaków twarożkiem.
Ziemniaki najlepiej najpierw podgotować. Zawinąć je w folię (każdy osobno) i piec około 20 minut (surowe 40 min.). Przygotować dip: twarożek homogenizowany wymieszać ze śmietaną, zmiażdżonym czosnkiem i drobno pokrojonym świeżym ogórkiem. Posolić i popieprzyć. Następnie wystarczy już tylko posmarować połówki upieczonych ziemniaków twarożkiem. Pixabay
Sezon grillowi ruszył pełną parą. Jeśli znudziły się już Wam zwykłe kiełbaski, koniecznie przeczytajcie przepisy naszych Czytelników.

Wybrane dla Ciebie

Kryształy PRL w cenie złota. Tyle kosztują w 2025 roku popularne misy i wazony

Kryształy PRL w cenie złota. Tyle kosztują w 2025 roku popularne misy i wazony

Rozsypuję to wokół piwonii i bujnie kwitną. Sprawdzony trik na mnóstwo pąków

Rozsypuję to wokół piwonii i bujnie kwitną. Sprawdzony trik na mnóstwo pąków

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska