https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Pyszności z grilla. Zobaczcie najlepsze przepisy

zebr. kad
Ziemniaki najlepiej najpierw podgotować. Zawinąć je w folię (każdy osobno) i piec około 20 minut (surowe 40 min.). Przygotować dip: twarożek homogenizowany wymieszać ze śmietaną, zmiażdżonym czosnkiem i drobno pokrojonym świeżym ogórkiem. Posolić i popieprzyć. Następnie wystarczy już tylko posmarować połówki upieczonych ziemniaków twarożkiem.
Ziemniaki najlepiej najpierw podgotować. Zawinąć je w folię (każdy osobno) i piec około 20 minut (surowe 40 min.). Przygotować dip: twarożek homogenizowany wymieszać ze śmietaną, zmiażdżonym czosnkiem i drobno pokrojonym świeżym ogórkiem. Posolić i popieprzyć. Następnie wystarczy już tylko posmarować połówki upieczonych ziemniaków twarożkiem. Pixabay
Sezon grillowi ruszył pełną parą. Jeśli znudziły się już Wam zwykłe kiełbaski, koniecznie przeczytajcie przepisy naszych Czytelników.
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska