
W karcie znajdziemy np. chowder – lekko pikantną, kremową zupę z dodatkiem kukurydzy, selera naciowego i bekonu; burgery (przygotowywane na miejscu według własnej receptury), tradycyjną jambalayę i kreolską bruschettę.
Na zdjęciu: kreolska bruschetta

W Restauracji Naturalna z kolei odnajdą się w szczególności miłośnicy dań wegańskich i wegetariańskich.
Na zdjęciu: burger z buraka

W karcie goście znajdą potrawy z Dalekiego i Bliskiego Wschodu, południa Europy, Ameryki Północnej i Południowej, a także z Polski.
Na zdjęciu: gołąbek, ziołowa owsianka, chili sin carce, pieczony seler

Wśród nich m.in. wegańskie pasty podawane z chlebem gryczanym i warzywami, curry w różnej postaci, przygotowane na bazie mleczka kokosowego, falafel (kotleciki z ciecierzycy) z dodatkami.
Na zdjęciu: rozgrzewające curry na bazie mleczka kokosowego, z własnoręcznie przygotowaną pastą curry