5 z 21
Zakład Piekarsko-Ciastkarski Rogal Marioli Domachowskiej w...
fot. Maryla Rzeszut

Zakład Piekarsko-Ciastkarski Rogal Marioli Domachowskiej w Mokrem. Mariusz Malmon sprawdza, czy zakwas do ciasta na chleb jest odpowiedni

6 z 21
Piekarnia w Mokrem. Przygotowane ciasto na chleb przelewane...
fot. Maryla Rzeszut

Piekarnia w Mokrem. Przygotowane ciasto na chleb przelewane jest do wagodzielarki, gdzie porcjowane, trafi do maszyny formującej bochenki

7 z 21
Teraz porcje ciasta na chleb "wędrują" do maszyny zwanej...
fot. Maryla Rzeszut

Teraz porcje ciasta na chleb "wędrują" do maszyny zwanej zaokrąglarką

8 z 21
Maciej Zadylak i Kacper Mazikowski odbierają uformowane...
fot. Maryla Rzeszut

Maciej Zadylak i Kacper Mazikowski odbierają uformowane chleby i przekładają je na wózek

Pozostało jeszcze 12 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Wybory prezydenckie 2025 we Włocławku. Kto wygrał? Wyniki głosowania, frekwencja

Wybory prezydenckie 2025 we Włocławku. Kto wygrał? Wyniki głosowania, frekwencja

Legendarny klasyk wraca po 20 latach. Zapowiedź zaskoczyła fanów

Legendarny klasyk wraca po 20 latach. Zapowiedź zaskoczyła fanów

Ignaś Liss w studiu Kanału Zero. Wzruszające sceny pełne wdzięczności za pomoc

Ignaś Liss w studiu Kanału Zero. Wzruszające sceny pełne wdzięczności za pomoc

Zobacz również

Legendarny klasyk wraca po 20 latach. Zapowiedź zaskoczyła fanów

Legendarny klasyk wraca po 20 latach. Zapowiedź zaskoczyła fanów

Ignaś Liss w studiu Kanału Zero. Wzruszające sceny pełne wdzięczności za pomoc

Ignaś Liss w studiu Kanału Zero. Wzruszające sceny pełne wdzięczności za pomoc