
Teraz pozostaje dżem zapakować do słoiczków i poddać pasteryzacji. Uczestnicy wyjazdu studyjnego chętnie brali udział w warsztatach. Także panie z Kujawsko-Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego, które zorganizowały ten wyjazd z wykorzystaniem funduszy unijnych (Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie")

Uczestnicy wyjazdu studyjnego pn. "Od pola do stołu" – promocja dobrych praktyk w przetwórstwie i rolnictwie ekologicznym, 4 lipca odwiedzili inkubator przetwórczy w Dwikozach, koło Sandomierza. . Przed inkubatorem w Dwikozach

Piotr Korpysz, główny specjalista Ośrodka Promowania Przedsiębiorczości w Sandomierzu zaprezentował działalność Fundacji/Ośrodka i opowiedział m.in. o rozwoju przedsiębiorczości

Takie wspaniałości (z rajskich jabłek) powstają w inkubatorze