Rolnicy z Kujaw i Pomorza w inkubatorze przetwórczym w Dwikozach koło Sandomierza[zdjęcia]

Lucyna Talaśka-Klich
Teraz pozostaje dżem zapakować do słoiczków i poddać pasteryzacji. Uczestnicy wyjazdu studyjnego chętnie brali udział w warsztatach. Także panie z Kujawsko-Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego, które zorganizowały ten wyjazd z wykorzystaniem funduszy unijnych (Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie")
Teraz pozostaje dżem zapakować do słoiczków i poddać pasteryzacji. Uczestnicy wyjazdu studyjnego chętnie brali udział w warsztatach. Także panie z Kujawsko-Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego, które zorganizowały ten wyjazd z wykorzystaniem funduszy unijnych (Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie") Lucyna Talaśka-Klich
Udostępnij:
Uczestnicy wyjazdu studyjnego pn. "Od pola do stołu" – promocja dobrych praktyk w przetwórstwie i rolnictwie ekologicznym, 4 lipca odwiedzili inkubator przetwórczy w Dwikozach, koło Sandomierza.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie