MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fermentacja naturalnych grzybów – to pierwszy i...
fot. Fot. materiały prasowe Foods Brothers

Roślinne zamienniki mięsa, ryb, jajek. Już w menu osób na diecie wege, wkrótce produkty powszechne w naszym jadłospisie: 29.09.2021

Fermentacja naturalnych grzybów – to pierwszy i najważniejszy etap produkcji tego wegańskiego przysmaku. Właśnie na tym etapie powstaje tzw. mykoproteina, białko będące głównym składnikiem roślinnego jajka, które jak zapewnia producent w ogóle nie zawiera cholesterolu. W składzie znalazły się również takie produkty jak m.in. mleko migdałowe, skrobia ziemniaczana czy oliwa z oliwek.

Zobacz również

Barokowe Ogrody Sztuki kolejny raz opanowały Białystok

Barokowe Ogrody Sztuki kolejny raz opanowały Białystok

Derby powiatu ropczycko-sędziszowskiego dla Błękitnych

Derby powiatu ropczycko-sędziszowskiego dla Błękitnych

Polecamy

Czy rodzic może usprawiedliwić nieobecność w szkole młodocianego pracownika?

Czy rodzic może usprawiedliwić nieobecność w szkole młodocianego pracownika?

Cztery restauracje odznaczone gwiazdkami Michelin! To rzut beretem z Polski

Cztery restauracje odznaczone gwiazdkami Michelin! To rzut beretem z Polski

Wieczne Polowanie w Wiedźminie 3, czyli darmowa nowość już dostępna

Wieczne Polowanie w Wiedźminie 3, czyli darmowa nowość już dostępna