MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fermentacja naturalnych grzybów – to pierwszy i...
fot. Fot. materiały prasowe Foods Brothers

Roślinne zamienniki mięsa, ryb, jajek. Już w menu osób na diecie wege, wkrótce produkty powszechne w naszym jadłospisie: 29.09.2021

Fermentacja naturalnych grzybów – to pierwszy i najważniejszy etap produkcji tego wegańskiego przysmaku. Właśnie na tym etapie powstaje tzw. mykoproteina, białko będące głównym składnikiem roślinnego jajka, które jak zapewnia producent w ogóle nie zawiera cholesterolu. W składzie znalazły się również takie produkty jak m.in. mleko migdałowe, skrobia ziemniaczana czy oliwa z oliwek.

Zobacz również

Dni Gminy Osjaków 2024. Impreza znów przyciągnęła tłumy. KGW serwują pyszności

Dni Gminy Osjaków 2024. Impreza znów przyciągnęła tłumy. KGW serwują pyszności

Dawid Podsiadło dziś z kolejnym koncertem na Stadionie Śląskim. Znów będą tłumy!

Dawid Podsiadło dziś z kolejnym koncertem na Stadionie Śląskim. Znów będą tłumy!

Polecamy

Dlaczego warto wymienić stare okna dachowe? To proste: możesz dostać zwrot kosztów

Dlaczego warto wymienić stare okna dachowe? To proste: możesz dostać zwrot kosztów

Wybierasz wakacje nad morzem? Spędź urlop na polu namiotowym

Wybierasz wakacje nad morzem? Spędź urlop na polu namiotowym

Arriva Twarde Pierniki Toruń budują drużynę. Są nowe kontrakty

Arriva Twarde Pierniki Toruń budują drużynę. Są nowe kontrakty