5 z 12
Wybieramy grzyby z garnka łyżką do durszlaka i przelewamy je...
fot. Agnieszka Romanowicz

Wybieramy grzyby z garnka łyżką do durszlaka i przelewamy je zimną wodą. Wody z grzybów nie wylewamy.

6 z 12
Gdy grzyby się gotują można posiekać cebulę, czosnek i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Gdy grzyby się gotują można posiekać cebulę, czosnek i marchew. Tymianku używamy pół paczki, najlepszy będzie tymianek świeży. Grzybowy sos sojowy wzmocni smak kaszotto, ale nie jest konieczny.

7 z 12
Na oleju smażymy cebulę pokrojoną w połówki piór, marchew w...
fot. Agnieszka Romanowicz

Na oleju smażymy cebulę pokrojoną w połówki piór, marchew w słupki i czosnek w plasterki.

8 z 12
Gdy warzywa zmiękną i się zrumienią, dorzucamy grzyby i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Gdy warzywa zmiękną i się zrumienią, dorzucamy grzyby i smażymy wszystko przez minimum 10 minut.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak było na ceremonii otwarcia zawodów motorowodnych w Żninie. Mamy zdjęcia

Tak było na ceremonii otwarcia zawodów motorowodnych w Żninie. Mamy zdjęcia

Harleye z całej Europy opanowały Myślęcinek. Zobaczcie zdjęcia z oficjalnego otwarcia

Harleye z całej Europy opanowały Myślęcinek. Zobaczcie zdjęcia z oficjalnego otwarcia

Parkrun Toruń: krótka rozgrzewka i w trasę! Mamy zdjęcia z sobotniego biegu

Parkrun Toruń: krótka rozgrzewka i w trasę! Mamy zdjęcia z sobotniego biegu

Zobacz również

Finał Dni Inowrocławia. Jest wesołe miasteczko i food trucki. Zobaczcie zdjęcia

Finał Dni Inowrocławia. Jest wesołe miasteczko i food trucki. Zobaczcie zdjęcia

Tak było na ceremonii otwarcia zawodów motorowodnych w Żninie. Mamy zdjęcia

Tak było na ceremonii otwarcia zawodów motorowodnych w Żninie. Mamy zdjęcia