5 z 12
Wybieramy grzyby z garnka łyżką do durszlaka i przelewamy je...
fot. Agnieszka Romanowicz

Wybieramy grzyby z garnka łyżką do durszlaka i przelewamy je zimną wodą. Wody z grzybów nie wylewamy.

6 z 12
Gdy grzyby się gotują można posiekać cebulę, czosnek i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Gdy grzyby się gotują można posiekać cebulę, czosnek i marchew. Tymianku używamy pół paczki, najlepszy będzie tymianek świeży. Grzybowy sos sojowy wzmocni smak kaszotto, ale nie jest konieczny.

7 z 12
Na oleju smażymy cebulę pokrojoną w połówki piór, marchew w...
fot. Agnieszka Romanowicz

Na oleju smażymy cebulę pokrojoną w połówki piór, marchew w słupki i czosnek w plasterki.

8 z 12
Gdy warzywa zmiękną i się zrumienią, dorzucamy grzyby i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Gdy warzywa zmiękną i się zrumienią, dorzucamy grzyby i smażymy wszystko przez minimum 10 minut.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Zobaczcie jak one tańczą! Mistrzostwa Polski Mażoretek trwają w Chełmnie

Zobaczcie jak one tańczą! Mistrzostwa Polski Mażoretek trwają w Chełmnie

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Zobacz również

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria