5 z 12
Wybieramy grzyby z garnka łyżką do durszlaka i przelewamy je...
fot. Agnieszka Romanowicz

Wybieramy grzyby z garnka łyżką do durszlaka i przelewamy je zimną wodą. Wody z grzybów nie wylewamy.

6 z 12
Gdy grzyby się gotują można posiekać cebulę, czosnek i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Gdy grzyby się gotują można posiekać cebulę, czosnek i marchew. Tymianku używamy pół paczki, najlepszy będzie tymianek świeży. Grzybowy sos sojowy wzmocni smak kaszotto, ale nie jest konieczny.

7 z 12
Na oleju smażymy cebulę pokrojoną w połówki piór, marchew w...
fot. Agnieszka Romanowicz

Na oleju smażymy cebulę pokrojoną w połówki piór, marchew w słupki i czosnek w plasterki.

8 z 12
Gdy warzywa zmiękną i się zrumienią, dorzucamy grzyby i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Gdy warzywa zmiękną i się zrumienią, dorzucamy grzyby i smażymy wszystko przez minimum 10 minut.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak zmieniała się Roxie Węgiel rok po roku. Ze skromnej nastolatki w seksbombę!

Tak zmieniała się Roxie Węgiel rok po roku. Ze skromnej nastolatki w seksbombę!

Szansa na szybszy rozwój. Biuro PAIH w Bydgoszczy otwarte i daje nowe możliwości

Szansa na szybszy rozwój. Biuro PAIH w Bydgoszczy otwarte i daje nowe możliwości

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

Zobacz również

Wojewódzkie obchody Dnia Strażaka 2025 w Chełmnie. Wręczono wyróżnienia i awanse

Wojewódzkie obchody Dnia Strażaka 2025 w Chełmnie. Wręczono wyróżnienia i awanse

Red. Stanisław Kaszyński podzieli się wrażeniami z pobytu w Chinach. Zdjęcia

Red. Stanisław Kaszyński podzieli się wrażeniami z pobytu w Chinach. Zdjęcia