9 z 12
Potem dorzucamy kaszę, którą też przez chwilę podsmażamy w...
fot. Agnieszka Romanowicz

Potem dorzucamy kaszę, którą też przez chwilę podsmażamy w warzywami i grzybami.

10 z 12
Następnie zalewamy wszystko dwiema szklankami gorącej wody...
fot. Agnieszka Romanowicz

Następnie zalewamy wszystko dwiema szklankami gorącej wody pozostałej z gotowania grzybów. Nabieramy ją ostrożnie od góry, bo na dnie garnka mogą być ziarenka piachu. Dodajemy dwie łyżeczki soli, łyżeczkę czarnego pieprzu i tymianek. Przykrywamy garnek i zostawiamy na małym ogniu od 20 minut do pół godziny co jakiś czas mieszając.

11 z 12
Takie kaszotto jest smaczne bez dodatków, ale najlepiej...
fot. Agnieszka Romanowicz

Takie kaszotto jest smaczne bez dodatków, ale najlepiej smakuje z burakami i kiełbaską z ogniska. Smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

Sypialnia z ChatemGPT. Takie wnętrze zaprojektowała sztuczna inteligencja

Sypialnia z ChatemGPT. Takie wnętrze zaprojektowała sztuczna inteligencja

Polecamy

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

Zawisza Bydgoszcz w pogoni za drugim miejscem i grą w barażach o awans. Zdjęcia

Zawisza Bydgoszcz w pogoni za drugim miejscem i grą w barażach o awans. Zdjęcia

Młodzi aktorzy na scenie. Gala przeglądu Grudziądzka Kieszeń Sceniczna

Młodzi aktorzy na scenie. Gala przeglądu Grudziądzka Kieszeń Sceniczna