9 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

10 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

11 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

12 z 13
Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli...
fot. Nadesłane/Akademia AS

Szkolenie z mistrzem świata w cukiernictwie [zdjęcia]

Uczniowie Akademii Szkolnictwa AS z Inowrocławia mieli przyjemność uczestniczyć w szkoleniu cukierniczym, którego tematem była czekolada i jej uroki. Warsztaty prowadził mistrz świata w cukiernictwie Mieczysław Chojnowski.

Uczniowie zajmowali się jej temperowaniem, genażami (tworząc własne receptury), pralinami (tworząc je od samych podstaw), figurkami i ich dekoracją.

Warsztaty były nagrodą za udział w konkursie cukierniczym, którego organizatorem była Akademia Mistrza przy Zakładach Tłuszczowych w Kruszwicy.

Mieczysław Chojnowski specjalizuje się w produkcji tortów, dekoracji z karmelu, czekolady i marcepana.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Red. Stanisław Kaszyński podzieli się wrażeniami z pobytu w Chinach. Zdjęcia

Red. Stanisław Kaszyński podzieli się wrażeniami z pobytu w Chinach. Zdjęcia

Zawisza Bydgoszcz w pogoni za drugim miejscem i grą w barażach o awans. Zdjęcia

Zawisza Bydgoszcz w pogoni za drugim miejscem i grą w barażach o awans. Zdjęcia

Sypialnia z ChatemGPT. Takie wnętrze zaprojektowała sztuczna inteligencja

Sypialnia z ChatemGPT. Takie wnętrze zaprojektowała sztuczna inteligencja

Zobacz również

Zawisza Bydgoszcz w pogoni za drugim miejscem i grą w barażach o awans. Zdjęcia

Zawisza Bydgoszcz w pogoni za drugim miejscem i grą w barażach o awans. Zdjęcia

Wyniki meczów 29. kolejki 4. ligi kujawsko-pomorskiej. Sezon 2024/25 [17 maja]

NA ŻYWO
Wyniki meczów 29. kolejki 4. ligi kujawsko-pomorskiej. Sezon 2024/25 [17 maja]