5 z 10
Dodajemy przeciśnięty czosnek.
fot. Agnieszka Romanowicz

Dodajemy przeciśnięty czosnek.

6 z 10
Nie żałujemy czarnego pieprzu.
fot. Agnieszka Romanowicz

Nie żałujemy czarnego pieprzu.

7 z 10
Dodajemy fasolę.
fot. Agnieszka Romanowicz

Dodajemy fasolę.

8 z 10
Mieszamy wszystkie składniki z czubatką łyżką majonezu.
fot. Agnieszka Romanowicz

Mieszamy wszystkie składniki z czubatką łyżką majonezu.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

W Chełmnie znowu rządzą rycerze! Tak wygląda Turniej Rycerski 2025 w Chełmnie

W Chełmnie znowu rządzą rycerze! Tak wygląda Turniej Rycerski 2025 w Chełmnie

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Zobacz również

Auto zatrzymało się do góry kołami! Groźnie wyglądający wypadek niedaleko Grudziądza

Auto zatrzymało się do góry kołami! Groźnie wyglądający wypadek niedaleko Grudziądza

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki