5 z 8
Formujemy małe klopsiki.
fot. Agnieszka Romanowicz

Formujemy małe klopsiki.

6 z 8
Klopsiki bez obsmażania wrzucamy do wrzącego sosu i dodajemy...
fot. Agnieszka Romanowicz

Klopsiki bez obsmażania wrzucamy do wrzącego sosu i dodajemy liść laurowy oraz ziele angielskie.

7 z 8
Gdy klopsiki poduszą się przez kwadrans, dodajemy pokrojone...
fot. Agnieszka Romanowicz

Gdy klopsiki poduszą się przez kwadrans, dodajemy pokrojone szparagi. Zimą ze słoika - w sezonie świeże. Różnica jest znaczna. Tak czy sak, to danie można podać z ziemniakami, ryżem, makaronem, chlebem lub zjeść bez dodatków. Smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Tak wyglądał wiosenny piknik "Ekodzień z pomysłem"  przy Galerii Grudziądzkiej

Tak wyglądał wiosenny piknik "Ekodzień z pomysłem" przy Galerii Grudziądzkiej

W Grudziądzu dzieci wystartowały w drugim biegu Klubu Małego Biegacza

W Grudziądzu dzieci wystartowały w drugim biegu Klubu Małego Biegacza

Polecamy

W Chełmnie znowu rządzą rycerze! Tak wygląda Turniej Rycerski 2025 w Chełmnie

W Chełmnie znowu rządzą rycerze! Tak wygląda Turniej Rycerski 2025 w Chełmnie

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Coś dla dzieci, coś dla dorosłych. Tak wyglądała Noc Muzeów 2025 w Grudziądzu

Coś dla dzieci, coś dla dorosłych. Tak wyglądała Noc Muzeów 2025 w Grudziądzu