5 z 8
Formujemy małe klopsiki.
fot. Agnieszka Romanowicz

Formujemy małe klopsiki.

6 z 8
Klopsiki bez obsmażania wrzucamy do wrzącego sosu i dodajemy...
fot. Agnieszka Romanowicz

Klopsiki bez obsmażania wrzucamy do wrzącego sosu i dodajemy liść laurowy oraz ziele angielskie.

7 z 8
Gdy klopsiki poduszą się przez kwadrans, dodajemy pokrojone...
fot. Agnieszka Romanowicz

Gdy klopsiki poduszą się przez kwadrans, dodajemy pokrojone szparagi. Zimą ze słoika - w sezonie świeże. Różnica jest znaczna. Tak czy sak, to danie można podać z ziemniakami, ryżem, makaronem, chlebem lub zjeść bez dodatków. Smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Finał Dni Inowrocławia. Jest wesołe miasteczko i food trucki. Zobaczcie zdjęcia

Finał Dni Inowrocławia. Jest wesołe miasteczko i food trucki. Zobaczcie zdjęcia

Harleye z całej Europy opanowały Myślęcinek. Zobaczcie zdjęcia z oficjalnego otwarcia

Harleye z całej Europy opanowały Myślęcinek. Zobaczcie zdjęcia z oficjalnego otwarcia

Polecamy

Finał Dni Inowrocławia. Jest wesołe miasteczko i food trucki. Zobaczcie zdjęcia

Finał Dni Inowrocławia. Jest wesołe miasteczko i food trucki. Zobaczcie zdjęcia

Harleye z całej Europy opanowały Myślęcinek. Zobaczcie zdjęcia z oficjalnego otwarcia

Harleye z całej Europy opanowały Myślęcinek. Zobaczcie zdjęcia z oficjalnego otwarcia

W Grudziądzu dzieci pobiegły po medale i poduszki z lisem. Zobaczcie zdjęcia

W Grudziądzu dzieci pobiegły po medale i poduszki z lisem. Zobaczcie zdjęcia