1 z 29
Przewijaj galerię w dół

fot. Daniel Dreyer
Tak uczniowie gastronomika piekli rogale marcińskie
Rogale na Świętego Marcina upiekli uczniowie grudziądzkiego "Gastronomika". Zobaczcie ich przepis na kolejnych slajdach w galerii
2 z 29

fot. Daniel Dreyer
Takie rogale na Świętego Marcina upiekli uczniowie "Gastronomika" w Grudziądzu
Pięknie prezentują się rogale, które na Świętego Marcina upiekli uczniowie grudziądzkiego "Gastronomika". Zobaczcie jak je wykonać
3 z 29

fot. Daniel Dreyer
Rogale marcińskie piekli uczniowie gastronomika w Grudziądzu
Zajęcia, których tematem były rogale marcińskie w klasie cukierników prowadziła Katarzyna Okleja, nauczyciel przedmiotów zawodowych w Zespole szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Grudziądzu.
4 z 29

fot. Daniel Dreyer
Ciasto na rogale marcińskie - przepis
Najpierw należy przygotować ciasto drożdżowe. - Później smarujemy je masłem masłem, składamy i wałkujemy. To najbardziej pracochłonny etap prac.