5 z 11
Majonez zyskał właściwą barwę i konsystencję, a także...
fot. Agnieszka Romanowicz

Majonez zyskał właściwą barwę i konsystencję, a także niepowtarzalny, lekki smak.

6 z 11
Najtrudniejszą pracę w wyprodukowaniu chrzanu wzięła na...
fot. Agnieszka Romanowicz

Najtrudniejszą pracę w wyprodukowaniu chrzanu wzięła na siebie młodzież.

7 z 11
Chrzan należy trzeć na grubych oczkach.
fot. Agnieszka Romanowicz

Chrzan należy trzeć na grubych oczkach.

8 z 11
Chrzan należy posolić i posłodzić, żeby lepiej smakował i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Chrzan należy posolić i posłodzić, żeby lepiej smakował i żeby zmiękł. Pan Tomasz dodał do niego słodkiej śmietany kremówki i wycisnął połówkę cytryny. Potem wyrabiał chrzan łyżką i ręką, żeby wypuścił sok. Wkrótce uzyskał zwartą masę.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

Tego nie rób przy borówkach, bo szybko zmarnieją i nie będzie owoców

Tego nie rób przy borówkach, bo szybko zmarnieją i nie będzie owoców

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Zobacz również

Szok! Nie żyje Tomasz "Papaj" Lech, grudziądzki kulturysta i strongman

Szok! Nie żyje Tomasz "Papaj" Lech, grudziądzki kulturysta i strongman

Anwil Włocławek rozbił Śląsk Wrocław i wygrał rundę zasadniczą!

Anwil Włocławek rozbił Śląsk Wrocław i wygrał rundę zasadniczą!