5 z 11
Majonez zyskał właściwą barwę i konsystencję, a także...
fot. Agnieszka Romanowicz

Majonez zyskał właściwą barwę i konsystencję, a także niepowtarzalny, lekki smak.

6 z 11
Najtrudniejszą pracę w wyprodukowaniu chrzanu wzięła na...
fot. Agnieszka Romanowicz

Najtrudniejszą pracę w wyprodukowaniu chrzanu wzięła na siebie młodzież.

7 z 11
Chrzan należy trzeć na grubych oczkach.
fot. Agnieszka Romanowicz

Chrzan należy trzeć na grubych oczkach.

8 z 11
Chrzan należy posolić i posłodzić, żeby lepiej smakował i...
fot. Agnieszka Romanowicz

Chrzan należy posolić i posłodzić, żeby lepiej smakował i żeby zmiękł. Pan Tomasz dodał do niego słodkiej śmietany kremówki i wycisnął połówkę cytryny. Potem wyrabiał chrzan łyżką i ręką, żeby wypuścił sok. Wkrótce uzyskał zwartą masę.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Taka ma być w 2026 roku pensja minimalna. Oto propozycja stawki od przyszłego roku

Taka ma być w 2026 roku pensja minimalna. Oto propozycja stawki od przyszłego roku

Parkrun Bydgoszcz 2025. Zobaczcie zdjęcia z sobotniego biegu nad Kanałem Bydgoskim

Parkrun Bydgoszcz 2025. Zobaczcie zdjęcia z sobotniego biegu nad Kanałem Bydgoskim

Harleye z całej Europy opanowały Myślęcinek. Zobaczcie zdjęcia z oficjalnego otwarcia

Harleye z całej Europy opanowały Myślęcinek. Zobaczcie zdjęcia z oficjalnego otwarcia

Zobacz również

Parkrun Bydgoszcz 2025. Zobaczcie zdjęcia z sobotniego biegu nad Kanałem Bydgoskim

Parkrun Bydgoszcz 2025. Zobaczcie zdjęcia z sobotniego biegu nad Kanałem Bydgoskim

Finał Dni Inowrocławia. Jest wesołe miasteczko i food trucki. Zobaczcie zdjęcia

Finał Dni Inowrocławia. Jest wesołe miasteczko i food trucki. Zobaczcie zdjęcia