5 z 8
2. Zmniejsz ogień do minimum i gotuj aż buraki staną się...

2. Zmniejsz ogień do minimum i gotuj aż buraki staną się miękkie. Wyłącz ogień i odstaw wywar w chłodne miejsce. Następnie wsyp na wierzch skórki oraz ćwiartki jabłek. Niech w ten sposób leżakuje całą noc.

6 z 8
3. Następnego dnia wyjmij buraki z barszczu i zetrzyj je na...

3. Następnego dnia wyjmij buraki z barszczu i zetrzyj je na tarce. Wiórki ponownie wrzuć do wywaru. Całość podgrzej. Na sam koniec dopraw pieprzem, solą oraz startymi ząbkami czosnku. Dokładnie przemieszaj i spróbuj. Jeżeli uznasz, że zupa wymaga jeszcze doprawienia, zrób to.

7 z 8
Tak przygotowany barszcz czerwony najlepiej serwować po...

Tak przygotowany barszcz czerwony najlepiej serwować po wcześniejszym odcedzeniu z warzyw i pozostałych dodatków. Sprawdzi się idealnie w święta Bożego Narodzenia i nie tylko.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Awantura na wiecu Karola Nawrockiego w Chojnicach. Wkroczyła policja - mamy nagranie

Awantura na wiecu Karola Nawrockiego w Chojnicach. Wkroczyła policja - mamy nagranie

Nowy dodatek do PTCG Pocket zachwyci fanów. Do gry wkraczają potężne karty

Nowy dodatek do PTCG Pocket zachwyci fanów. Do gry wkraczają potężne karty

Polecamy

Awantura na wiecu Karola Nawrockiego w Chojnicach. Wkroczyła policja - mamy nagranie

Awantura na wiecu Karola Nawrockiego w Chojnicach. Wkroczyła policja - mamy nagranie

Poznaliśmy Menedżerów Roku 2024 Województwa Śląskiego. Oni budują przyszłość regionu

TYLKO U NAS
Poznaliśmy Menedżerów Roku 2024 Województwa Śląskiego. Oni budują przyszłość regionu

Polscy projektanci znowu zachwycili pomysłami. O tym hotelu mówią wszyscy

Polscy projektanci znowu zachwycili pomysłami. O tym hotelu mówią wszyscy