5 z 8
2. Zmniejsz ogień do minimum i gotuj aż buraki staną się...

2. Zmniejsz ogień do minimum i gotuj aż buraki staną się miękkie. Wyłącz ogień i odstaw wywar w chłodne miejsce. Następnie wsyp na wierzch skórki oraz ćwiartki jabłek. Niech w ten sposób leżakuje całą noc.

6 z 8
3. Następnego dnia wyjmij buraki z barszczu i zetrzyj je na...

3. Następnego dnia wyjmij buraki z barszczu i zetrzyj je na tarce. Wiórki ponownie wrzuć do wywaru. Całość podgrzej. Na sam koniec dopraw pieprzem, solą oraz startymi ząbkami czosnku. Dokładnie przemieszaj i spróbuj. Jeżeli uznasz, że zupa wymaga jeszcze doprawienia, zrób to.

7 z 8
Tak przygotowany barszcz czerwony najlepiej serwować po...

Tak przygotowany barszcz czerwony najlepiej serwować po wcześniejszym odcedzeniu z warzyw i pozostałych dodatków. Sprawdzi się idealnie w święta Bożego Narodzenia i nie tylko.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Zakończył się Impact'25 pod patronatem Strefy Biznesu

GORĄCY TEMAT
Zakończył się Impact'25 pod patronatem Strefy Biznesu

Wypadek na DK 91 w powiecie włocławskim. Zderzyły się dwa auta. Trzy osoby w szpitalu

Wypadek na DK 91 w powiecie włocławskim. Zderzyły się dwa auta. Trzy osoby w szpitalu

Polecamy

Zakończył się Impact'25 pod patronatem Strefy Biznesu

GORĄCY TEMAT
Zakończył się Impact'25 pod patronatem Strefy Biznesu

MTP zmienia się w Poznań Event Hub. Prezes targów wyjaśnia, co to oznacza

ROZMOWA
MTP zmienia się w Poznań Event Hub. Prezes targów wyjaśnia, co to oznacza

Modna Anita Werner - oto stylizacje 40+.  Internauci zachwyceni urodą dziennikarki

Modna Anita Werner - oto stylizacje 40+. Internauci zachwyceni urodą dziennikarki