1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Do kiszenia ogórków używamy przestudzonej wody, nigdy...
fot. pixabay/Emilia_Baczynska

Do kiszenia ogórków używamy przestudzonej wody, nigdy gorącej. Może to być woda niegotowana, ale zdatna do picia i odstana.

2 z 6
Do kiszenia ogórków warto dodać liście — nie tylko chrzanu.
fot. pixabay.com

Do kiszenia ogórków warto dodać liście — nie tylko chrzanu.

3 z 6
Do kiszenia zabieramy się wkrótce po zebraniu ogórków. Im...
fot. pixabay.com

Do kiszenia zabieramy się wkrótce po zebraniu ogórków. Im świeższe, tym lepiej.

4 z 6
Ogórki przygotowane do kiszenia odstawiamy w ciemne i...
fot. pixabay.com

Ogórki przygotowane do kiszenia odstawiamy w ciemne i chłodne miejsce.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Stanowski promował zbiórkę na Ignasia na debacie. Licznik wpłat nie zatrzymuje się!

Stanowski promował zbiórkę na Ignasia na debacie. Licznik wpłat nie zatrzymuje się!

Poważny wypadek na autostradzie A1. Zderzyły się dwie ciężarówki - mamy zdjęcia

Poważny wypadek na autostradzie A1. Zderzyły się dwie ciężarówki - mamy zdjęcia

Juwenalia Bydgoskie rozpoczęte! Studenci odebrali symboliczne klucze do miasta

Juwenalia Bydgoskie rozpoczęte! Studenci odebrali symboliczne klucze do miasta

Zobacz również

Są pieniądze dla niepełnosprawnych i firm, które ich zatrudniają. Oto, jak je zdobyć

TYLKO U NAS
Są pieniądze dla niepełnosprawnych i firm, które ich zatrudniają. Oto, jak je zdobyć

Juwenalia Bydgoskie rozpoczęte! Studenci odebrali symboliczne klucze do miasta

Juwenalia Bydgoskie rozpoczęte! Studenci odebrali symboliczne klucze do miasta