
PĄCZKI Z BUDYNIEM
Aksamitne nadzienie budyniowe w pączkach to hit! Słodki, gładki środek można przełamać, posypując pączki z wierzchu siekanymi orzeszkami, kolorową posypką czy ozdobnymi serduszkami.

PĄCZKI Z CZEKOLADĄ
Takie połączenie brzmi jak niebo - miękki pączek posypany słodkim cukrem pudrem, kryjący we wnętrzu pyszną czekoladę. Nadzieniem może być każda czekolada - zarówno mleczna, jak i gorzka, biała i rubinowa.

PĄCZKI Z BITĄ ŚMIETANĄ
Bita śmietana i pączki to niezwykle dobrana para. Usmażone czy upieczone pączki można na przykład przekroić na pół i zamiast nadzienia dać warstwę bitej śmietany. By zmienić nieco smak, można zrobić bitą śmietanę cytrynową czy malinową.

PĄCZKI Z SERKIEM HOMOGENIZOWANYM
Kremowa konsystencja serka homogenizowanego świetnie współgra z pączkami. Można wybierać spośród wielu różnych smaków serków, dostępne są bowiem nie tylko waniliowe, ale także truskawkowe, czekoladowe, malinowe, karmelowe, orzechowe a nawet stracciatella.