5 z 15
W oryginale do carbonary dodaje się guanciale, krótko...
fot. Wikipedia

W oryginale do carbonary dodaje się guanciale, krótko peklowany policzek wieprzowy lub podgardle.

6 z 15
Jedno całe jajo i cztery żółtka wbijamy do miski.
fot. Agnieszka Romanowicz

Jedno całe jajo i cztery żółtka wbijamy do miski.

7 z 15
Ścieramy parmezan.
fot. Pixabay

Ścieramy parmezan.

8 z 15
W oryginale dodaje się pecorino - włoski ser podpuszczkowy z...
fot. Wikipedia

W oryginale dodaje się pecorino - włoski ser podpuszczkowy z owczego mleka, dojrzewający, twardy i lekko pikantny.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

Zawisza Bydgoszcz w pogoni za drugim miejscem i grą w barażach o awans. Zdjęcia

Zawisza Bydgoszcz w pogoni za drugim miejscem i grą w barażach o awans. Zdjęcia

Młodzi aktorzy na scenie. Gala przeglądu Grudziądzka Kieszeń Sceniczna

Młodzi aktorzy na scenie. Gala przeglądu Grudziądzka Kieszeń Sceniczna

Zobacz również

Objawy chorej wątroby zobaczysz na skórze. Oto sygnały alarmowe

Objawy chorej wątroby zobaczysz na skórze. Oto sygnały alarmowe

Zawisza Bydgoszcz w pogoni za drugim miejscem i grą w barażach o awans. Zdjęcia

Zawisza Bydgoszcz w pogoni za drugim miejscem i grą w barażach o awans. Zdjęcia