5 z 15
W oryginale do carbonary dodaje się guanciale, krótko...
fot. Wikipedia

W oryginale do carbonary dodaje się guanciale, krótko peklowany policzek wieprzowy lub podgardle.

6 z 15
Jedno całe jajo i cztery żółtka wbijamy do miski.
fot. Agnieszka Romanowicz

Jedno całe jajo i cztery żółtka wbijamy do miski.

7 z 15
Ścieramy parmezan.
fot. Pixabay

Ścieramy parmezan.

8 z 15
W oryginale dodaje się pecorino - włoski ser podpuszczkowy z...
fot. Wikipedia

W oryginale dodaje się pecorino - włoski ser podpuszczkowy z owczego mleka, dojrzewający, twardy i lekko pikantny.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Interwencje strażaków we Włocławku i pow. włocławskim. Powalone drzewa, zerwane linie

AKTUALIZACJA
Interwencje strażaków we Włocławku i pow. włocławskim. Powalone drzewa, zerwane linie

Parkrun Toruń: krótka rozgrzewka i w trasę! Mamy zdjęcia z sobotniego biegu

Parkrun Toruń: krótka rozgrzewka i w trasę! Mamy zdjęcia z sobotniego biegu

Tak wyglądało święto 3 Pułku saperów w Chełmnie. Były awanse i odznaczenia

Tak wyglądało święto 3 Pułku saperów w Chełmnie. Były awanse i odznaczenia

Zobacz również

Tak wyglądało święto 3 Pułku saperów w Chełmnie. Były awanse i odznaczenia

Tak wyglądało święto 3 Pułku saperów w Chełmnie. Były awanse i odznaczenia

Te osoby muszą uważać z jedzeniem truskawek. Im te owoce mogą zaszkodzić

Te osoby muszą uważać z jedzeniem truskawek. Im te owoce mogą zaszkodzić