5 z 15
W oryginale do carbonary dodaje się guanciale, krótko...
fot. Wikipedia

W oryginale do carbonary dodaje się guanciale, krótko peklowany policzek wieprzowy lub podgardle.

6 z 15
Jedno całe jajo i cztery żółtka wbijamy do miski.
fot. Agnieszka Romanowicz

Jedno całe jajo i cztery żółtka wbijamy do miski.

7 z 15
Ścieramy parmezan.
fot. Pixabay

Ścieramy parmezan.

8 z 15
W oryginale dodaje się pecorino - włoski ser podpuszczkowy z...
fot. Wikipedia

W oryginale dodaje się pecorino - włoski ser podpuszczkowy z owczego mleka, dojrzewający, twardy i lekko pikantny.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Zobaczcie jak one tańczą! Mistrzostwa Polski Mażoretek trwają w Chełmnie

Zobaczcie jak one tańczą! Mistrzostwa Polski Mażoretek trwają w Chełmnie

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Twarde Pierniki krok bliżej play off! Tak kibicowaliście koszykarzom - Galeria

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Taniec i śpiew! Wesoło było na XII Koncercie Muzyki Filmowej w Grudziądzu. Zdjęcia

Zobacz również

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

"Makbet" był ostatnim spektaklem festiwalu Grudziądzka Wiosna Teatralna. Mamy zdjęcia

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy

Tak było podczas imprezy "Goplanie dla Autyzmu" w Kruszwicy