
W lokalach Magdy Gessler przygotowywane są oferty sezonowe. Jest już menu na Wielkanoc 2024. Zobacz ile kosztuje żurek, sernik czy śledzie „od gwiazdy”.

Restauracje Magdy Gessler
Pierwszą restaurację „W Ogrodzie” otworzyła w 1989 razem z Adamem i Piotrem Gesslerami w pałacu Zamoyskich przy ul. Foksal w Warszawie. Kolejna była restauracja „Trębacka” w Warszawie. Po podziale rodzinnej firmy w 1991, ona i Piotr Gessler otworzyli restaurację „U Fukiera” na Rynku Starego Miasta w Warszawie. Na warszawskiej starówce ma też restaurację „Polka”. Pod taką samą nazwą działa knajpa w łódzkiej Manufakturze. Z Mariuszem Diakowskim w 2001 otworzyła restaurację „Zielnik”. Ma także lokal „Słodki...Słony” i restaurację „AleGloria” w Warszawie. Hucznie otwierała też Santo Porto w Gdyni, ale lokal został zamknięty.

Przepisy Magdy Gessler
Przepisy znanej restauratorki możemy poznać m.in. z jej książek: „Kuchnia moja pasja” (2005), „Kocham gotować – Magdy Gessler przepis na życie” (2007) i „Kuchenne Rewolucje. Przepisy Magdy Gessler” (2012).

Sernik świąteczny Magdy Gessler w „Słodki...Słony”
0,95 kg kosztuje 105 zł