9 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

10 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

11 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

12 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

Pozostało jeszcze 19 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Astoria spisała się! Będzie piąty mecz o awans do PLK. Tak kibicowaliście koszykarzom

Astoria spisała się! Będzie piąty mecz o awans do PLK. Tak kibicowaliście koszykarzom

Elana Toruń - Sokół Kleczew. Lider okazał się za mocny. Prezenty kosztowały gole

Elana Toruń - Sokół Kleczew. Lider okazał się za mocny. Prezenty kosztowały gole

Bydgoszczanie ruszyli do urn. Tak przebiegł w naszym mieście wybór prezydenta

Bydgoszczanie ruszyli do urn. Tak przebiegł w naszym mieście wybór prezydenta

Zobacz również

Astoria spisała się! Będzie piąty mecz o awans do PLK. Tak kibicowaliście koszykarzom

Astoria spisała się! Będzie piąty mecz o awans do PLK. Tak kibicowaliście koszykarzom

Z koni przesiedli się na kajaki i na pokład "Słonecznika". Wyjątkowy spływ - zdjęcia

Z koni przesiedli się na kajaki i na pokład "Słonecznika". Wyjątkowy spływ - zdjęcia