5 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

6 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

7 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

8 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

Pozostały jeszcze 23 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Julia będzie miała upragniony sprzęt!  Dzięki akcji "Biegniemy dla Julii"

Julia będzie miała upragniony sprzęt! Dzięki akcji "Biegniemy dla Julii"

Probierz kontra Lewandowski. Konflikt, który może kosztować miliony

GORĄCY TEMAT
Probierz kontra Lewandowski. Konflikt, który może kosztować miliony

Tak wypoczywa Iga Świątek w wolnym czasie. Muzyka, książki i relaks nad wodą

Tak wypoczywa Iga Świątek w wolnym czasie. Muzyka, książki i relaks nad wodą

Zobacz również

Tak wyglądają darmowe spacerki po Chełmnie. Każdy może skorzystać

Tak wyglądają darmowe spacerki po Chełmnie. Każdy może skorzystać

Julia będzie miała upragniony sprzęt!  Dzięki akcji "Biegniemy dla Julii"

Julia będzie miała upragniony sprzęt! Dzięki akcji "Biegniemy dla Julii"