17 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

18 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

19 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

20 z 32
W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w...
fot. J. Aleksandrowicz

W Ciechocinku wręczono certyfikaty Dziedzictwa Kulinarnego

W Klinice Uzdrowiskowej "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku dziesięć podmiotów gospodarczych (przetwórcy, producenci, restauratorzy) otrzymało certyfikaty Kulinarnego Kujawy i Pomorze, stając się członkami regionalnej sieci:Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze. Sieć ta stanowi część Europejskiej Sieci Regionalnego Dziedzictwa Kulinarnego. Posiadacze certyfikatów mają prawo oznaczać swoje produkty prestiżowym logo, przedstawiającym białą kucharską czapkę na niebieskim tle. Do grona posidaczy certyfikatów dołączyli: Zajazd przy Kominku w Głęboczku, Cukiernia, Handel Usługi Ilona Zmudziejewska w Koronowie, Bax-Pol Henryk Bartoszewicz, właściciel hotelu Dworek Wapionka i restauracji Karczma Młyn, BSMGroup Bistro Klonowica w Toruniu, Winnic Przy Talerzyku Wiesław Jasiński w Topolnie, PPHU Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław w Żninie, Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" im. Jana Pawła II w Ciechocinku, PPHU Agromlecz Sp. z o.o. w Lipnie, Pasieka Rodzinna Jacek i Tomasz Paul w Gniewkowie i PPH-U Kwiecińscy Spółka Jawna w Bożejewiczkach.

Pozostało jeszcze 11 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Poranne objawy nerwicy. Zimne dłonie, suchość w ustach - to mogą być nerwy

Poranne objawy nerwicy. Zimne dłonie, suchość w ustach - to mogą być nerwy

Katastrofa w końcówce! Astoria nie będzie świętować w Bydgoszczy - tak kibicowaliście

Katastrofa w końcówce! Astoria nie będzie świętować w Bydgoszczy - tak kibicowaliście

Biegacze i piechurzy ruszyli w ParkRunie we Włocławku. Edycja była jedna nietypowa

Biegacze i piechurzy ruszyli w ParkRunie we Włocławku. Edycja była jedna nietypowa

Zobacz również

Turniej ku pamięci legendarnego bramkarza. Tak było na meczu Goplanii z Zawiszą

Turniej ku pamięci legendarnego bramkarza. Tak było na meczu Goplanii z Zawiszą

Biegacze i piechurzy ruszyli w ParkRunie we Włocławku. Edycja była jedna nietypowa

Biegacze i piechurzy ruszyli w ParkRunie we Włocławku. Edycja była jedna nietypowa