1 z 8
Przewijaj galerię w dół

fot. Aneta Żurek
Ceny włoszczyzny kupowanej prosto z gospodarstwa są znacznie niższe niż w marketach. Pęczek włoszczyzny można kupić już za 2,5 zł.
2 z 8

fot. Aneta Żurek
chleb pszenno-żytni - 10 zł
domowy chleb - 12 zł
orkiszowy EKO - 12 zł
chleb dobrzyński - 10 zł
chleb żytni EKO bez drożdży - 10zł
3 z 8

fot. Przemek Świderski
polędwica łososiowa tradycyjna - 65 zł
kiełbasa polska surowa - 51 zł
kiełbasa kolska tradycyjna - 45 zł
kiełbasa cienka wiejska - 28 zł
schab wędzony lub parzony - 37 zł
kiełbasa podsuszana - 32 zł
metka bawarska - 22 zł
swojska parówka extra - 20 zł
4 z 8

fot. Archiwum Polska Press
wędzony fikuśny - 35 zł
podpuszczkowy - 35 zł
kozi dojrzewający - 88 zł
ser pałucki - 40 zł
ser z czosnkiem niedźwiedzim - 30 zł
ser marynowany - 30 zł
ser radziejowski - 30zł