5 z 8

fot. Aneta Żurek
sos żurawina- jabłko 250 ml - 15 zł
buraki konserwowe 500 ml - 12 zł
konfitura truskawkowa 250 ml - 15 zł
konfitura z renklod i orzechów 250 ml - 15 zł
syrop z czarnych porzeczek 500 ml - 18 zł
kimchi 540 ml - 12 zł
konfitura z płatków róż 150 g - 12 zł
6 z 8

fot. Aneta Żurek
ziemniak - 1 zł za kg
pietruszka - 3 zł za kg
por - 3 zł za kg
cebula czerwona - 2,5 zł za kg
kapusta włoska - 4 zł za kg
włoszczyzna - 2,5 zł za pęczek
seler - 2 zł za kg
kalafior - 3 zł za sztukę
7 z 8

fot. Aneta Żurek
sandacz z żurawiną 300 g - 35 zł
pasta z sandacza 200 g - 20 zł
sandacz w zalewie octowej 900 ml - 45 zł
leszcz w zalewie octowo-pomidorowej 900 ml - 20 zł
węgorz w zalewie 900 ml - 90 zł