Chrzan własnej roboty idealny na Wielkanoc! [wideo]
Dzień Dobry TVN/x-news

Chrzan bardzo łatwo zrobić samemu.
Piotr Kucharski pokazał w "Dzień Dobry TVN", że chrzan, cytryna, śmietana i sól wystarczą, by w prosty sposób przygotować chrzan domowej roboty. No i nie można zapomnieć o ładnych słoiczkach, do których nałożymy nasz domowy wyrób.
Podaj powód zgłoszenia
i
Dobry jest, ja tez czasami i ten kupuję, smak jak domowy :) I lubię chrzan biały bez dodatków, kremowy i ostry.
.
m
Lubie ten chrzan dodawać do wszystkich mięsek :) Lubie jego ostrość i kremową konsystencję. Pycha jest.
e
Masz rację, ja też jako dodatek do grilla ten chrzan pasuje jak ulał :) Nie tylko do kiełbasek ale i stek z nim podany jest pycha, chrzan fajnie podkreśla jego smak.
o
Chrzan krakus jest pycha , smakuje jak domowy, u nas też dodawany jest do kanapek, past, sosów. Ja bardzo lubię ten smak.
l
Szczerze to ja też bardzo lubię ten chrzan. Na pewno moge polecić na grilla ale nie tylko. Dla mnie jest doskonały.
e
Masz rację, dla mnie to tez jeden z najlepszych chrzanów. Zdecydowanie najczęsciej po niego siegamy.
a
Mogę wcinać chrzan z każdym mięsem i dodaję go czasem do sosów. Bardzo smaczny i bez konserwantów jest chrzan Krakus, ja to praktycznie do każdego mięska dodaję , a szczególnie teraz do grilla :)