41 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

42 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

43 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

44 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

Pozostało jeszcze 10 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Pożar, panika i granat w bagażu. Tak wyglądały ćwiczenia na bydgoskim lotnisku

Pożar, panika i granat w bagażu. Tak wyglądały ćwiczenia na bydgoskim lotnisku

Wybierają ludzkie kości z piachu. Makabryczne odkrycie przy cmentarzu w Goszczewie

Wybierają ludzkie kości z piachu. Makabryczne odkrycie przy cmentarzu w Goszczewie

Policjanci przyjrzeli się rowerzystom. Cykliści także mają sporo na sumieniu

Policjanci przyjrzeli się rowerzystom. Cykliści także mają sporo na sumieniu

Zobacz również

Rafał Trzaskowski mówił o konkurentach w Toruniu: „Są trochę jak roboty”

Rafał Trzaskowski mówił o konkurentach w Toruniu: „Są trochę jak roboty”

Nagrody odebrali laureaci astronomicznych konkursów w Grudziądzu. Nazwiska i zdjęcia

Nagrody odebrali laureaci astronomicznych konkursów w Grudziądzu. Nazwiska i zdjęcia